Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV Agenţia Medicamentului pune în pericol viaţa pacienţilor prin îngreunarea „traducerii“ prospectelor pe înţelesul tuturor

Publicat:

a Medicamentului, condusa pana in urma cu cateva luni de , cercetat de DNA, este acuzata ca intarzie cu buna stiinta „traducerea“ prospectelor de la medicamente pentru ca acestea sa fie pe intelesul tuturor pacientilor. Ei au acreditat doar anumite firme care sa se ocupe de aceasta operatiune, cu toate ca nicaieri in Europa nu este nevoie de asa ceva.

Potrivit legislatiei europene, toate medicamentele de uz uman trebuie sa fie insoțite de prospecte medicale scrise in așa fel incat informația din acestea sa poata…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Viața premierului Robert Fico nu mai este in pericol, dar starea lui ramane grava. Ce au greștit garzile sale de corp

18:15, 19.05.2024 - Cele mai mari temeri cu privire la starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico au trecut deocamdata, a declarat duminica vicepremierul Robert Kalinak, desi a spus ca nu va fi transferat deocamdata din spitalul din Banska Bystrica din cauza starii grave in care se afla, relateaza Reuters.

Alerta in Europa: comprimatele de Ecstasy Donkey Kong, un pericol letal pentru consumatori. „Se distribuie in apropierea festivalurilor”

10:20, 15.05.2024 - Dealerii de droguri sunt tot mai inventivi atunci cand vine vorba de atragerea noilor consumatori. De aceea, pe piața drogurilor a aparut un nou tip de comprimat, ce poarta numele personajului Donkey Kong, dintr-un joc Nintendo. Drogul a ajuns și in Romania.

Un medic cunoscut din București a spus care este starea lui Florin Piersic: ”Nu ii pune viața in pericol”

21:55, 08.05.2024 - Florin Piersic a fost operat in prima zi de Paște pentru a i se scoate stimulatorul cardiac, ca urmare a infecției ce s-a raspandit in tot corpul. Actorul a fost adus cu un avion SMURD la București, la Institutul Matei Balș din Capitala.Adrian Marinescu, directorul Institutului Matei Balș din București,…

Exista viata pe o luna a planetei Jupiter? NASA va trimite o sonda catre Europa pentru a afla ce se intampla pe satelit

14:06, 13.04.2024 - Exista extraterestri care „se balacesc” in apa aflata sub suprafata unei luni inghetate a planetei Jupiter? NASA a prezentat o sonda interplanetara care a fost construita pentru a incerca sa descopere ceea ce se intampla pe satelitul Europa, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Premiera: Elveția, condamnata la CEDO pentru masuri insuficiente pentru combaterea schimbarilor climatice

13:35, 09.04.2024 - Cea mai inalta instanța europeana pentru drepturile omului a condamnat marți, 9 aprilie, Elveția pentru incalcarea Convenției privind drepturile omului, prin inacțiunea sa in fața schimbarilor climatice. Decizia vine dupa ce o asociație a femeilor elvețiene in varsta a reclamat ca eforturile insuficiente…

Cel mai mare contractor militar german avertizeaza: 'Europa sa nu se aștepte la asistența militara americana in caz de pericol'

17:36, 01.04.2024 - Europa trebuie sa renunțe la ideea ca Statele Unite vor veni in mod necesar in ajutor in cazul unei amenințari militare la adresa sa, a declarat Armin Papperger, președintele consiliului de administrație al Rheinmetall AG (cel mai mare contractpr militar german), pentru Financial Times. El a menționat…

Situație incredibila: Un medic a externat o femeie recent operata, care a ajuns in stare critica la un alt spital

17:51, 10.03.2024 - Un doctor de la o clinica din București, presupus ca a realizat o intervenție chirurgicala in urma careia viața unei femei a fost pusa in pericol, este subiectul unei investigații pentru vatamare corporala din culpa, conform anunțului facut de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș intr-o declarație…

Vreme calda, pericol crescut: Capușele apar prematur in sudul țarii!

15:00, 08.03.2024 - Capușele, considerate dușmani ai omului datorita bolilor pe care le pot transmite, au inceput sa-și faca apariția inca din luna martie in zona de sud a Romaniei, favorizate de temperaturile neobișnuit de calde pentru aceasta perioada a anului. Aceste condiții climatice atipice permit capușelor sa iasa…


Ce parere ai despre aceasta stire?