Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Exclus din PNL, senatorul Bodea anunță că își face partid

Publicat:

Dupa ce conducerea PNL a decis excluderea senatorului , acesta ia in calcul sa-și faca propriul partid.PNL taie in carne vie: Bodea și Paleologu, EXCLUȘI din partid"Daca nu ma primește niciun partid, n-am pierdut nimic.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se anunța surprize mari! AUR anunța diverși 'infiltrați' in partid: 'S-au detonat in ultimele zile'

12:40, 01.05.2024 - Se anunța surprize mari! AUR anunța diverși 'infiltrați' in partid: 'S-au detonat in ultimele zile'AUR Buzau a reactionat miercuri dupa retragerea neasteptata a candidatului sau Elena Nastasoiu din cursa pentru Primaria municipiului Buzau si de pe lista pentru alegerile europarlamentare.

Cod galben de ninsori abundente. Meteorologii anunța unde se va depune strat nou de zapada. In restul țarii va ploua

12:10, 21.04.2024 - Meteorologii au emis un cod galben de ninsori in zonele inalte de munte din 14 județe, acolo unde se va depune un strat nou de zapada. De asemenea, ei anunța ca ploile vor cuprinde toata țara. Codul galben intra in vigoare duminica la ora 18.00 și va fi in vigoare pana luni la ora 22.00. […] Articolul…

AIEA anunța ca nu exista daune la instalațiile nucleare iraniene in urma atacului cu drone

10:21, 19.04.2024 - Agentia Internationala pentru Energie Atomica (AIEA) a confirmat vineri ca nu au fost provocate daune instalatiilor nucleare ale Iranului dupa presupusul atac efectuat de Israel in zorii zilei in centrul Iranului, informeaza EFE.

Comisia Naționala de Prognoza anunța apocalipsa. Tarifele energiei au scufundat economia

17:15, 17.04.2024 - Estimarea evoluției industriei in trimestrul I 2024, pe baza anchetei de conjunctura efectuata de Comisia Naționala de Prognoza, arata un tablou dezastruos al economiei. Producția industriala și-a accentuat declinul, pe fondul prețurilor ridicate la energie. Cele mai mari reduceri, de peste 20%, s-au…

Avertisment ANM! Furtuna Renata se indreapta spre Romania. Se anunța ploi, frig si vijelii puternice

13:50, 15.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment! Furtuna Renata se indreapta spre Romania. Meteorologii din țara noastra anunța ploi, frig si vijelii puternice.

Afacere romaneasca de succes: O florarie online a avut vanzari de peste 900.000 de euro in primul trimestru

09:40, 11.04.2024 - Floraria online Floria.ro anunța ca a avut vanzari de peste 900.000 de euro in primul trimestru, plus 5% fata de T1 2023. Firma se asteapta la o crestere de 15% a vanzarilor in perioada de Florii si Paste, anunța Ziarul Financiar.

Ciolacu, deranjat de migrația primarilor de la un partid la altul. Ce anunța liderul PSD

13:35, 22.03.2024 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a fost intrebat in cadrul unei conferințe de presa daca are un bilanț al plecarilor din PSD din randul primarilor social-democrați. „Cu toții traim in Romania și intotdeauna inainte de alegeri au fost astfel de lucruri. Am avut un mic dejun de lucru impreuna cu președinții…


Ce parere ai despre aceasta stire?