Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Exasperat de întrebările despre liste comune, Ciolacu a cerut intervenția presei: Să faceți un calendar

Publicat:

a cerut presei sa intervina direct și sa faca un program pentru negocieri, pentru a decide daca PNL și PSD vor candida sau nu pe liste comune!

"Eu am spus foarte clar ca aceasta coaliție poate sa funcționeze și dupa 2024. Nu am auzit de blocul democratic. Nimeni nu a vorbit vreodata de un bloc democratic. Ma ocup cu politica și asta facem noi, discutam scenarii. Cum e mai bine pentru Romania sa venim, impreuna, separat. Nu am discutat de liste comune. Daca vreți sa faceți un calendar, sa ne anunțați pe mine și pe domnul Ciuca", a declarat Ciolacu.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Premierul Ciolacu anunta un proiect in Marea Neagra. Se face in comun cu Turcia“ (VIDEO)

19:11, 21.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu se afla in Turcia, intr o vizita oficiala la invitatia presedintelui Recep Tayyip Erdogan.Romania si Turcia au interese comune in Marea Neagra si se va constitui un grup de lucru comun pentru a analiza modul in care cele 2 tari pot dezvolta proiecte comune si interconectate…

Tensiuni la nivel inalt. Armata ezita sa doneze Ucrainei un sistem Patriot. Klaus Iohannis ii cheama la discutii pe Ciuca si Ciolacu (surse)

15:20, 13.05.2024 - Cerintele de la Washington provoaca tensiuni la Bucuresti. Premierul Marcel Ciolacu spune ca Armata ezita sa doneze un sistem Patriot pentru Ucraina. Asta desi presedintele Klaus Iohannis a dat de inteles ca Romania ar fi deschisa sa ofere Kievului un sistem Patriot, dupa negocierile de la Casa Alba.

Candideaza Geoana la prezidentiale? Candideaza ”ipocritul”

13:45, 27.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a fost intrebat, in emisiunea Insider politic, difuzata sambata la Prima TV, daca se asteapta ca Mircea Geoana sa candideze la alegerile prezidentiale. ”Sunt ferm convins ca va candida. Nu suport ipocrizia. Nu suport jocul dublu de a vinde adevarul altfel decat e. Dupa ce ai…

Premierul Marcel Ciolacu: "Eforturile comune de pace și securitate in Orientul Mijlociu și dezvoltarea unor proiecte majore de investiții vor dezvolta constant relația intre Romania și Qatar"

14:56, 17.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a anuntat, la intalnirile cu inaltii oficiali de la Doha, ca "eforturile comune de pace și securitate in Orientul Mijlociu și dezvoltarea unor proiecte majore de investiții vor dezvolta constant relația intre Romania și Qatar".

Am consumat vreo 20% din primele tranșe PNRR, nu se pune problema sa ramanem fara bani (video)

11:55, 02.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat marți, la sediul PSD, ca nu se pune problema opririi de catre Comisia Europeana a fondurilor PNRR destinate Romaniei. „Avem din tranșa 1 și 2 consumate pana acum vreo 20%, deci nu se pune problema ca Romania ramane fara bani. Așteptam un raport și pe urma vom face…

VIDEO Atac la libertatea presei, comis de primarul Brașovului!

16:35, 01.04.2024 - Primarul Allen Coliban a transformat Primaria Brașov și Consiliul local in maidanul USR, dar și in loc de execuție publica și de razbunari personale, impotriva celor care nu-i canta in struna, il critica sau impartașesc alte pareri. Dupa jignirile adresate consilierilor  (amanunte AICI! )și partea ținuta…

Liste comune PSD-PNL in trei județe, la locale. Nicolae Ciuca: „Datoria noastra este gasirea formulei care sa asigure castigarea alegerilor”

23:41, 21.03.2024 - „In acest moment, si nu am facut niciun secret, asa cum la municipiul Bucuresti si la sectoare am gasit formula de a candida pe liste comune, ne propunem aceeasi abordare in municipiile resedinta de judet acolo unde nu sunt primari PNL sau PSD. Aici discutam de municipiile Timisoara, Brasov si Bacau,…

Ciolacu: Daca romanii ne dau votul pentru cele doua proiecte comune, venim si cu unul pentru Romania

19:11, 20.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri ca in cazul in care romanii isi vor da votul pentru candidatul comun al PSD-PNL la Primaria Capitalei si pentru lista comuna la alegerile europarlamentare, cele doua partide vor veni apoi cu un proiect comun pentru Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?