Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Eveniment - Basescu propune BEI 3 proiecte: Canalele Siret-Baragan si Bucuresti-Dunare si hidrocentrala Tarnita

Publicat:

a primit, luni, la Cotroceni, o delegatie BEI condusa de presedintele institutiei, , propunand trei proiecte la care BEI poate contribui - - Baragan, - Dunare si hidrocentrala Tarnita din judetul Cluj.

Citeste articolul mai departe pe curierulnational.ro…  

Sursa articol: curierulnational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Eveniment PSD de Ziua Europei – Producem local, gandim european! (P.E.)

22:00, 11.05.2024 - Producem local, gandim european! De ziua Europei, in 9 mai, PSD Cluj a organizat un eveniment dedicat satului romanesc in context european, la care au participat producatori locali, oameni politici (dl. Vasile Dincu – senator și viitor europarlamentar din partea PSD, dl. Ovidiu Ganz – deputat din partea…

Producem local, gandim european! Acesta este motto-ul dupa care PSD Cluj iși propune sa ajute producatorii locali din județ (P)

15:05, 10.05.2024 - Producem local, gandim european!De ziua Europei, in 9 mai, PSD Cluj a organizat un eveniment dedicat satului romanesc in context european, la care au participat producatori locali, oameni politici (dl. Vasile Dincu – senator și viitor europarlamentar din partea PSD, dl. Ovidiu Ganz – deputat din partea…

Cele doua proiecte de lege privind drogurile au ”consecințe dezastruoase”, ii transmite un medic președintelui Iohannis

00:15, 18.03.2024 - Cele doua proiecte de lege privind drogurile, care au trecut prin Parlament, ”au consecințe dezastruoase in ce privește sanatatea publica și chiar ordinea publica in Romania”, ii transmite medicul Eugen Hriscu, intr-o scrisoare deschisa, președintelui Iohannis. Cele doua proiecte se afla pe masa președintelui…

NTT Data, a treia cea mai mare companie de IT din Cluj, renunța la oameni din echipa. Mai mulți angajați se plang ca li se propune sa plece „amiabil”/ Compania: „Fluxul de personal la nivelul NTT DATA este pozitiv”

19:10, 13.03.2024 - Continue reading NTT Data, a treia cea mai mare companie de IT din Cluj, renunța la oameni din echipa. Mai mulți angajați se plang ca li se propune sa plece „amiabil”/ Compania: „Fluxul de personal la nivelul NTT DATA este pozitiv” at Info real.

Iohannis, alaturi de Ciuca și Ciolacu la un eveniment desfașurat la Cotroceni!

12:25, 27.02.2024 - In alocuțiunea sa, președintele Iohannis a subliniat importanța tranziției verzi pentru viitorul țarii și al planetei. El a evidențiat faptul ca protejarea mediului nu este doar o responsabilitate a statului, ci și o obligație a intregii societați, inclusiv a societații civile. 

EVENIMENT LA SATU MARE Rectorul UBB Cluj, invitatul simpozionului național de educație

14:15, 20.02.2024 - In data de 23 februarie 2024, incepand cu ora 12.00, in Sala Mare de Ședințe a Prefecturii județului Satu Mare, se va desfașura .... The post EVENIMENT LA SATU MARE Rectorul UBB Cluj, invitatul simpozionului național de educație first appeared on Informatia Zilei .

Noua proiecte din Romania au fost inscrise la Premiu UE pentru arhitectura contemporana, dintre care unul din Cluj. Doar o lucrare din Timișoara a ajuns pe lista scurta

19:10, 18.02.2024 - Continue reading Noua proiecte din Romania au fost inscrise la Premiu UE pentru arhitectura contemporana, dintre care unul din Cluj. Doar o lucrare din Timișoara a ajuns pe lista scurta at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?