Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Europa nu are alternative la gazele rusești (ministrul german al energiei)

Publicat:

Nu exista vreo 'alternativa rezonabila' la gazele naturale pe care Europa le importa din Rusia pentru a-și asigura aprovizionarea cu energie, a declarat , ministrul german al energiei, citat vineri de publicația regionala (NOZ) și preluat de AFP.

Foto: (c) Gabriel PETRESCU / AGERPRES ARHIVA

Mulți cred ca avem multe alternative la gazele provenite din Rusia, dar nu este adevarat, a indicat oficialul german la un forum pe probleme energetice organizat de publicația NOZ. 'Chiar în cele mai grele momente ale Razboiului

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Peste 2.300 de zboruri Ryanair și 1.400 Wizz Air, afectate de bruiajele rusești

09:05, 23.04.2024 - Aproximativ 46.000 de avioane au inregistrat probleme cu GPS-ul deasupra Marii Baltice din luna august a anului trecut, raporteaza The Sun, pe baza analizei jurnalelor de zbor, potrivit The Guardian. Cele mai multe dintre problemele GPS au aparut in Europa de Est, la granița cu Rusia. Thousands of flights…

Rusia susține ca și-a crescut producția de obuze de artilerie cu aproape 150%, fabricand „acum intr-o luna cat intr-un an”

19:25, 21.03.2024 - Ministrul rus al apararii a anunțat joi, 21 martie, ca producția de obuze de artilerie a crescut de aproape 2,5 ori in ultimul an, in timp ce producția de componente de artilerie a crescut de 22 de ori, relateaza Reuters, notand ca aceasta evoluție survine in contextul in care Moscova se grabește sa…

ENERGIE IN EUROPA Cat de dependenta este Romania de gazele de import?

14:55, 14.03.2024 - Europa ramane puternic dependenta de importurile de energie chiar si dupa criza energetica, dependenta de Rusia fiind inlocuita cu dependenta... The post ENERGIE IN EUROPA Cat de dependenta este Romania de gazele de import? first appeared on Informatia Zilei .

Romania este cel mai putin dependenta de gazele de import dintre țarile UE (analiza)

07:01, 14.03.2024 - Europa ramane puternic dependenta de importurile de energie chiar si dupa criza energetica, arata o analiza realizata de Asociatia Energia Inteligenta (AEI), pe baza datelor Eurostat. Dependenta de Rusia a fost inlocuita cu dependenta de alte tari.

Danemarca va incepe sa inroleze femei in armata. „Ne reinarmam chiar acum pentru a evita razboiul”, spune șefa guvernului

22:45, 13.03.2024 - Danemarca intenționeaza sa recruteze femei pentru serviciul militar, a dezvaluit miercuri, 13 martie, guvernul de la Copenhaga, devenind astfel una dintre puținele țari care cer ca femeile sa serveasca in forțele armate, scrie Politico.„O conscripție mai robusta, inclusiv o egalitate de gen deplina,…

Kievul exclude prelungirea acordului care permite livrarea de gaze rusesti spre Europa prin Ucraina. „Nu vad nicio posibilitate”

10:05, 06.03.2024 - Ministrul ucrainean al Energiei, Herman Haluscenko, a exclus orice acord comercial care ar permite gazelor naturale rusesti sa continue sa treaca prin Ucraina, dupa ce actualul acord de tranzit va expira la finele acestui an.

Ministrul german de externe despre acțiunile recente din Republica Moldova: Sunt similare cu cele de la inceputul razboiului Rusia - Ucraina

09:51, 01.03.2024 - Ministrul german de externe Annalena Baerbock considera ca evolutiile recente din Republica Moldova le reflecta pe cele de la inceputul conflictului dintre Ucraina si Rusia din urma cu cativa ani, cand Moscova a anexat ilegal peninsula Crimeea, scrie digi24.ro .

Acțiunile recente din Republica Moldova sunt similare cu cele de la inceputul razboiului Rusia - Ucraina (ministrul german de externe)

08:51, 01.03.2024 - Ministrul german de externe Annalena Baerbock considera ca evolutiile recente din Republica Moldova le reflecta pe cele de la inceputul conflictului dintre Ucraina si Rusia din urma cu cativa ani, cand Moscova a anexat ilegal peninsula Crimeea, informeaza dpa, preluat de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?