Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Euro atinge un maxim al ultimilor patru ani și jumătate

Publicat:

De altfel, aceștia au fost &"stimulați" și de observațiile guvernatorului , care considera ca nu exista prea mult spațiu de apreciere pentru leu.

La aceasta se adauga nemulțumirile de pe piețele internaționale referitoare la prestația președintelui . Reformele economice promise în campania electorala sunt aproape inexistente iar numarul gafelor politice se înmulțește aproape zilnic. De altfel, celebrele case de pariuri din îi dau președintelui american doar 45% șanse de a ramâne în funcție.

Finanțele…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nod rutier nou in zona de sud a județului Dambovița. Savoiu: „Intr-un an, maxim un an și jumatate va fi finalizat”

18:10, 14.04.2024 - Zona de sud a județului Dambovița va beneficia de un nou nod rutier, situat intre Petrești și Corbii Mari. Acesta va facilita accesul pe Autostrada A3 și va fi amplasat in proximitatea intrarii in Uliești.

Aurul atinge un nou maxim istoric, sustinut de increderea investitorilor in planul Rezervei Federale

13:55, 08.04.2024 - Aurul a atins luni un nou maxim istoric, continuandu-si cresterea din ultima luna, in timp ce investitorii reactioneaza la semnalele emise de Rezerva Federala legate de demararea campaniei de reducere a ratelor dobanzilor, chiar daca inflatia ramane peste tinta bancii centrale americane.

Mai mult de jumatate dintre britanici au luat in considerare posibilitatea de a parasi Marea Britanie

18:21, 31.03.2024 - Potrivit unui nou studiu realizat de compania Prograd, specializata in analiza Generației Z, mai mult de jumatate dintre britanici, 52%, au luat in considerare posibilitatea de a parasi Marea Britanie in cautarea unor oportunitați de munca mai bune in strainatate. Acest sentiment a fost remarcat in…

Mai mult de jumatate dintre britanici ar vrea sa plece din UK ca sa lucreze in strainatate. Ce nemulțumiri au

18:15, 31.03.2024 - Mai mult de jumatate dintre britanici (52%) au luat in considerare posibilitatea de a parasi Marea Britanie pentru oportunitati de munca mai bune in strainatate, potrivit unui nou studiu realizat de compania Prograd, specializata in analiza Gen Z, transmite Agerpres.

Companiile care au testat saptamana de munca de 4 zile sunt incantate de rezultate. Jumatate au decis sa nu revina la vechiul program

08:05, 03.03.2024 - Mai puține ore de lucru sporesc productivitatea unei companii, arata un studiu recent din Marea Britanie. Potrivit rezultatelor studiului, modelul saptamanii lucratoare de patru zile avantajeaza atat companiile, cat și angajații, relateaza ABC News.

Scut nuclear european: Europa se pregatește pentru Putin. Și Trump.

16:45, 15.02.2024 - Propunerea unei posibile cooperari intre Marea Britanie, Franța și alte state europene pentru crearea unui scut nuclear european a provocat un val de dezbateri și speculații in randul liderilor politici și al experților in securitate internaționala. Un ministru german de rang inalt a sugerat ca Marea…

Borrell, dupa declarația halucinanta a lui Trump: „O alianta militara nu poate functiona dupa toanele presedintelui SUA”

12:35, 12.02.2024 - NATO nu poate fi o „alianta a la carte”, a reacționat luni seful diplomatiei europene Josep Borrell, dupa declarațiile controversate ale fostului președinte american Donald Trump, care a sugerat ca SUA nu va mai apara tarile Aliantei Nord-Atlantice care nu-și platesc cheltuielile militare, transmit…


Ce parere ai despre aceasta stire?