Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Este oficial! Marile masini american Hummer se intorc pe piata

Publicat:

Este vorba de noul Hummer care vine pe piata incepand cu anul viitor, moment in care GM modifica uzinele din Detroit care necesita o investitie de 7.7 miliarde de dolari.


H1 urmeaza sa fie o masina 100% electrica pentru a contracara modelul Tesla anuntat insa si gama Rivian

Citeste articolul mai departe pe autolatest.ro…  

Sursa articol: autolatest.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA au suspendat livrarea unor arme catre Israel, afirma un oficial american

13:21, 08.05.2024 - SUA au oprit un transport de armament catre Israel, a declarat un oficial american. Washingtonul face presiuni asupra aliatului sau pentru a evita o invazie la scara larga in Rafah, potrivit mediafax.

„Sunt in fața pe avarii". Ce se intampla cu Tesla și de ce sta cu emoții toata piața de mașini electrice

08:30, 07.05.2024 - Despre Tesla s-a spus de multe ori ca e un constructor atipic: nu ține banda, șofeaza haotic și risca oricand sa ramana fara frane in drumul spre copac. Cum-necum, insa, nu a ieșit de pe șosea, ba chiar a reușit, potrivit CEO-ului, sa evite și un faliment in perioada 2017-2019, pe cand se chinuia cu…

Reuters: Tesla produce in Germania mașini cu volanul pe dreapta pentru a le exporta in India

18:40, 04.04.2024 - Tesla a inceput productia de masini cu volanul pe dreapta (RHD) la fabrica sa din Germania, pentru a le exporta anul acesta in India, au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, ceea ce indica o posibila intrare pe a treia mare piata auto din lume, noteaza Agerpres.

Prețul acțiunilor Tesla a scazut puternic dupa publicarea ultimelor date privind livrarile de mașini electrice

16:10, 03.04.2024 - Prețul acțiunilor Tesla a scazut cu pana la 7% in timpul sesiunii de tranzacționare de marți a bursei de la New York, rezultatul publicarii unor date privind livrarile de mașini electrice mai slabe decat estimarile analiștilor, relateaza Markets Insider.

Elon Musk impinge Tesla spre faliment: Clienții nu mai vor sa cumpere mașini din cauza viziunilor sale politice

06:36, 02.04.2024 - Mai multi oameni ar alege sa cumpere masini Tesla daca Elon Musk nu ar fi la conducerea companiei. Este foarte probabil ca Elon Musk sa contribuie la distrugerea reputatiei, anunța Ziarul Financiar. Numarul clientilor potentiali ai Tesla din SUA a inceput sa scada, conform unui studiu Caliber, scrie…

Au 20 și 21 de ani și au debutat pe piața muncii ”calificate” din Cluj cu dosare penale pentru furt din mașini

07:26, 15.03.2024 - Doi tineri de 20 și 21 de ani din Cluj-Napoca și-au inceput ”cariera” de infractori cu dosare penale pentru furt calificat. Au fost plasați sub masura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

Vanzarile de masini full electrice au crescut

14:06, 04.03.2024 - Vanzarile de masini electrice (BEV) au crescut, anul trecut, la nivel european, cu 28%, si cu peste o treime numai in Uniunea Europeana (UE), comparativ cu datele din 2022, insa constructorii de automobile nu au reusit sa livreze pe piata modele accesibile, potrivit unei analize realizata de organizatia…

Italia vrea sa-si dubleze productia de masini. Negocieri cu Tesla si firme din China

11:50, 29.02.2024 - Italia discuta cu Tesla si 3 companii auto din China pentru a aduce in tara un alt mare producator auto, pe langa grupul Stellantis, pentru a ajunge la o productie anuala de 1,3 milioane de vehicule.


Ce parere ai despre aceasta stire?