Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Este Georgiana dezamăgită de acţiunile propriului tată vicios? Dar invers: părintele de fiica animatoare care se expunea „periculos de mult” în cluburi?

Publicat:

Dezvaluiri cutremuratoare din culisele familiei Georgianei! Tatal concurentei de la „Mireasa pentru fiul meu” are mari probleme cu jocurile de noroc, un viciu de care nu s-a debarasat vreodata și care a adus multa suferința celor dragi.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata de la Mireasa a implinit un an. Ce mesaj emoționant a transmis fosta concurenta pentru micuța: “Am emoții mari”

19:40, 12.06.2024 - Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata a implinit un an, iar parinții sunt in culmea bucuriei. Micuța Jessica Ilinca le-a schimbat viața celor doi de cand a venit pe lume, iar acum, de ziua sa, mamica a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare in care iși marturisește sentimentele.

Simona Gherghe o sarbatorește pe fiica ei: „M-a invațat sa fiu mama...”. Ana a implinit 7 ani / FOTO

11:16, 23.05.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Simonei Gherghe și asta pentru ca vedeta o sarbatorește pe fiica ei. Ana a implinit frumoasa varsta de 7 ani. Cu ocazia acestei zile speciale, prezentatoarea de la Mireasa a facut o postare emoționanta pentru fiica ei. Iata ce imagini, dar și ce mesaj a publicat pe rețelele…

Acces Direct. Narcis, batut crunt și mutilat pentru tot restul vieții, de un barbat periculos. A facut dezvaluiri cutremuratoare: ”M-am trezit langa...” / VIDEO

18:15, 25.04.2024 - Narcis a fost victima unui barbat periculos, care l-a batut crunt in apropierea unui club și l-a lasat mutilat pe viața. La trei ani de la ororile prin care a trecut, tanarul vrea sa se faca dreptate, iar agresorul sau sa plateasca pentru ce a facut. Narcis și mama lui au facut declarații ingrozitoare.

Cadoul facut de Oana Roman pentru tatal lui Sebi, tanarul ucis de Vlad Pascu. Legatura dintre fiica lui Petre Roman și parintele victimei

13:40, 14.04.2024 - Lacrimile lui Valentin Olariu au impresionat o țara intreaga! Barbatul cere dreptate pentru fiul sau, decedat intr-un mod infiorator vara trecuta. Oana Roman nu a ramas indiferenta in fața suferinței imense a barbatului și a luat atitudine.

(video) Diana Cazacu, dezvaluiri de dupa cortina politica: Doamna Maia Sandu, ne cunoaștem. Domnule Grosu, știți cum am ajuns de la SIS la Vama

12:05, 09.04.2024 - Fiica deputatei PAS Victoria Cazacu, Diana Cazacu, vizata in dosarul mitei de la Aeroport, a venit cu o adresare catre președinta Maia Sandu, dar și catre speakerul Igor Grosu, in cadrul briefingului de presa susținut astazi, in legatura cu scandalul in care a fost implicata.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Elena a fost agresata fizic de fostul ei iubit! Concurenta, dezvaluiri cutremuratoare: ”Nu am mai avut aer” / VIDEO

20:40, 29.03.2024 - Elena a dezvaluit in casa Mireasa unul dintre cele mai grele momente ale vieții ei. Concurenta a fost agresata fizic de fostul ei iubit, acesta fiind și motivul separarii dintre cei doi. Elena a facut dezvaluiri cu care i-a luat prin surprindere pe ceilalți concurenți.

Mireasa, sezon 9. Mama Iulianei, mesaj ravașitor dupa ce fiica ei și Liviu au avut tensiuni: „M-ați lasat fara cuvinte”

13:35, 20.03.2024 - In emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii de pe 19 martie 2024 mama Iulianei a avut o intervenție telefonica in direct, unde a vorbit despre dramele familiei lor, precizand ca aceasta cursa de eliminare in care se afla iubita lui Liviu nici nu se compara cu greutațile prin care familia fetei in…

Mireasa sezonul 9, 18 martie 2024. Mama Laurei și-a vizitat fiica. Ce sfaturi i-a dat dupa ce doamna Daniela a blocat-o

15:40, 18.03.2024 - Mama și prietena din copilarie a Laurei au venit in casa Mireasa pentru a discuta cu tanara, la scurt timp dupa ce doamna Daniela a blocat-o astfel incat sa nu poata interacționa cu Cristian toata saptamana.


Ce parere ai despre aceasta stire?