Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Erico părăsește UTA după trei ani! Cascini și Benzar, pleacă și ei

Publicat:

se afla la final de contract cu clubul UTA, club pe care il va parasi in aceasta vara. A sosit in urma... The post Erico parasește UTA dupa trei ani! Cascini și Benzar, pleaca și ei appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

KineDok: un documentar georgian multipremiat, la Cinema Arta

18:46, 16.04.2024 - Miercuri, la ora 19, cel de-al noualea sezon KineDok la Arad se incheie cu un documentar georgian multipremiat, regizat de Nikoloz Bezhanishvili, la Cinema Arta:... The post KineDok: un documentar georgian multipremiat, la Cinema Arta appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident in Vlaicu, langa secția de poliție. Intervine descarcerarea

22:40, 14.04.2024 - In urma cu puțin timp a avut loc un accident in Arad pe Calea Aurel Vlaicu, langa secția de poliție. Din primele informații se pare... The post Accident in Vlaicu, langa secția de poliție. Intervine descarcerarea appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Ne-au dat cu Paraschiv in cap! UTA, invinsa in fața copiilor aradeni de Hermannstadt

19:35, 12.04.2024 - UTA a pierdut pe teren propriu dupa o serie de noua jocuri fara infrangere. Hermannstadt pleaca de la Arad cu toate punctele dupa ce Paraschiv... The post Ne-au dat cu Paraschiv in cap! UTA, invinsa in fața copiilor aradeni de Hermannstadt appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Parcul din Micalaca, intre „bijuterie” și un viitor inecat in apele Mureșului

11:31, 11.04.2024 - Este o vorba in limba engleza care spune așa: „Polish a turd, it is still a turd”. In traducere libera ar fi „Poți lustrui un... The post Parcul din Micalaca, intre „bijuterie” și un viitor inecat in apele Mureșului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Prinsa intre barierele de la trecerea la nivel cu calea ferata pe Calea Șiriei. Șoferița a ramas fara permis

15:40, 09.04.2024 - O femeie in varsta de 54 de ani, din Vladimirescu, a ramas prinsa – cu mașina – intre barierele de la trecerea la nivel cu... The post Prinsa intre barierele de la trecerea la nivel cu calea ferata pe Calea Șiriei. Șoferița a ramas fara permis appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Fanatik.ro: „Rareș Pop pleaca de la Arad și ajunge la Rapid”. Ce a declarat Alexandru Meszar

08:50, 12.02.2024 - Chiar daca a avut o campanie de achiziții impresionanta in aceasta iarna, Dan Șucu nu se oprește și vrea sa faca din Rapid o adevarata... The post Fanatik.ro: „Rareș Pop pleaca de la Arad și ajunge la Rapid”. Ce a declarat Alexandru Meszar appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Rareș Pop pleaca la Rapid! De ce a ales fotbalistul Batranei Doamne Bucureștiul?

13:00, 11.02.2024 - Rareș Pop pleaca din vara de la UTA la Rapid București. Dan Șucu și conducerea gruparii aradene s-au ințeles in privința transferului, iar tanarul fotbalist... The post Rareș Pop pleaca la Rapid! De ce a ales fotbalistul Batranei Doamne Bucureștiul? appeared first on Special Arad · ultimele știri din…

Fanatik.ro: „Rareș Pop pleaca de la Arad și ajunge la Rapid”. Ce a declarat Alexandru Meszar

12:05, 11.02.2024 - Chiar daca a avut o campanie de achiziții impresionanta in aceasta iarna, Dan Șucu nu se oprește și vrea sa faca din Rapid o adevarata... The post Fanatik.ro: „Rareș Pop pleaca de la Arad și ajunge la Rapid”. Ce a declarat Alexandru Meszar appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?