Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Erdogan: NATO nu poate să acorde azil unor "soldați teroriști"

Publicat:

Alianța Nord-Atlantica nu poate sa acorde azil unor "soldați teroriști", a declarat președintele turc , dupa ce mai mulți ofițeri turci de pe langa structuri NATO au depus cereri de azil in țarile unde au fost pana recent detașați, potrivit .

"Nu se poate imagina ca NATO sa accepte aceste cereri de azil", a spus președintele turc, insistând ca este vorba de persoane acuzate de terorism.

a facut aceste declarații de presa, publicate duminica de ziarul Milliyet, în avionul care îl…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 792. Vladimir Putin anunta ca are 700.000 de militari pe front

08:30, 15.06.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a anuntat vineri ca aproximativ 700.000 de militari rusi participa in prezent la ofensiva din Ucraina, transmite France Presse. „Avem aproape 700.000 barbati in zona operatiunii militare speciale”, a declarat Putin intr-o intalnire televizata cu soldati decorati pentru…

Erdogan a confirmat ca va participa la summitul G7 din Italia

00:01, 30.05.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan va participa la summitul sefilor de stat si de guvern din G7, programat sa aiba loc in iunie in Italia, a anuntat miercuri biroul de presa al sefei guvernului italian, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

Erdogan confirma in prezenta premierului grec transformarea bisericii ortodoxe Chora din Istanbul in moschee. „Ramane deschisa tuturor”

19:30, 13.05.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a confirmat luni transformarea in moschee a bisericii ortodoxe Sfantul Mantuitor din Chora de la Istanbul, parte a patrimoniul bizantin, in pofida protestelor Greciei.

Zilele Amintirii Holocaustului. Joe Biden condamna antisemitismul in contextul protestelor propalestiniene din SUA

22:46, 07.05.2024 - Presedintele SUA. Joe Biden, condamna solemn antisemitismul, marti, la Capitoliu, in contextul in care Casa Alba denunta incidentele produse la manifestatiile propalestiniene din unele campusuri universitare americane, relateaza France-Presse, potrivit news.ro.Acest discurs are loc in cadrul ceremoniei…

Erdogan nu se mai intalnește cu Biden pe 9 mai. Președintele turc și-a amanat vizita la Casa Alba

22:55, 26.04.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a amanat vizita pe care urma sa i-o faca omologului sau american, Joe Biden, la Casa Alba pe data de 9 mai, transmit vineri Reuters si AFP, citand oficiali turci care au solicitat anonimatul.

Biden se va intilni cu Erdogan

10:55, 26.04.2024 - Președintele turc Recep Tayyip Erdogan se va intilni cu președintele american Joe Biden la Casa Alba pe 9 mai. Informația este relatata de RBC-Ucraina cu referire la Bloomberg. Publicația a fost informata despre aceasta intilnire de surse proprii familiare cu acest subiect. {{739231}}Cu citeva zile…

Serbia nu va adera niciodata la NATO, afirma presedintele sarb Aleksandar Vucic

14:50, 25.03.2024 - Presedintele sarb Aleksandar Vucic a declarat duminica seara ca Pristina a fost admisa ca membru asociat in Adunarea parlamentara a NATO si ca acesta este un alt motiv pentru care Belgradul nu va adera niciodata la Alianta Nord-Atlantica, informeaza luni agentia de presa Tanjug.

Erdogan condamna atacul de la Moscova: Terorismul este inacceptabil

15:05, 23.03.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a condamnat sambata atacul "inacceptabil" de la sala de concerte din Moscova, in care au murit mai mult de 115 oameni, relateaza AFP, preluata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?