Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Erdogan a emis un MANDAT DE ARESTARE împotriva fostului fotbalist Hakan Şukur

Publicat:

1470991293 Guvernul turc a emis un mandat de arestare impotriva fostului fotbalist in legatura cu tentativa de lovitura de stat de luna trecuta, acuzandu-l pe acesta ca ar fi membru al unui grup terorist inarmat, potrivit agentiei Anadolu, citata de .

Fostul fotbalist este acuzat ca l-a insultat pe presedintele turc prin mai multe mesaje postate pe platforma de comunicare online Twitter.

Avocatii fotbalistului sustin ca acuzatiile sunt false si ca fostul star nu a intentionat sa-i jigneasca nici pe seful statului nici pe fiul acestuia.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Joe Biden: Mandatul de arestare cerut de procurorul CPI impotriva lui Netanyahu este „scandalos”

22:25, 20.05.2024 - Presedintele american Joe Biden a criticat luni mandatele de arestare cerute de procurorul Curtii Penale Internationale impotriva liderilor israelieni, spunand ca nu este posibila nicio „echivalenta” intre Israel si Hamas, relateaza AFP si Reuters.

Premierul și președintele israelian denunța mandatele de arestare cerute de Curtea Penala Internationala: „Scandalos și inacceptabil”

21:20, 20.05.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu „respinge cu dezgust” mandate de arestare cerute de catre procurorul-sef Curtii Penale Internationale (CPI) Karim Khan, atat pe numele sau, cat si pe numele unor lideri ai miscarii islamiste palestiniene Hamas, transmit agenția France Presse, citata de News.ro,…

Mandat de arestare al CPI impotriva lui Netanyahu pentru crime de razboi si crime impotriva umanitatii in Gaza

14:45, 20.05.2024 - Curtea Penala Internationala (CPI) a anuntat luni ca a emis un mandat de arestare pe numele premierului israelian Benjamin Netanyahu pentru presupuse crime de razboi si crime impotriva umanitatii comise in Fasia Gaza, transmite France Presse.

Scandal uriaș in familia lui Florin Salam! Sora manelistului, ordin de protecție impotriva fostului soț

17:36, 17.05.2024 - Scandal in familia celebrului manelist Florin Salam! Sora cantarețului a obținut un ordin de protecție impotriva fostului soț. Barbatul nu are voie sa se apropie, de asemenea, nici de copii!

Lovitura dura impotriva Camorrei: Un lider al mafiei napoletane a devenit colaborator al justitiei dupa 26 de ani de inchisoare

20:20, 29.03.2024 - Unul dintre cei mai cunoscuti lideri ai mafiei italiene, Francesco "Sandokan" Schiavone, a devenit colaborator al justitiei dupa 26 de ani de inchisoare, informeaza vineri AFP, citand o sursa judiciara.

Barbat din Alba, cautat de autoritațile din Germania, prins in Blaj. De ce avea mandat european de arestare

12:06, 22.03.2024 - Barbat din Alba, cautat de autoritațile din Germania, prins in Blaj. De ce avea mandat european de arestare Un barbat din Blaj, cautat de autoritațile din Germania, a fost gasit de polițiștii din Alba. Acesta a fost reținut, avand mandat european de arestare.  Polițiștii de investigații criminale din…

Lovitura teribila pentru familia lui Sile Camataru / Decizie de ultima ora

22:46, 15.03.2024 - Albert, unul dintre fiii lui Sile Camataru, iși prelungește sejurul in spatele gratiilor: a fost trimis in judecata intr-un nou dosar, iar in urma cu doua zile i s-a prelungit mandatul de arestare preventiva, deși interlopul este deja in pușcarie. Mandatul de arestare il va impiedica, insa, sa beneficieze…


Ce parere ai despre aceasta stire?