Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Enola Day – Măgureanu și revoluția sau Perfectul Acrobat la Ghilea Show…

Publicat:

Intamplarea face ca toata povestea sa imi fie familiara. Din mai multe puncte de vedere. , autoarea volumului de „discuții” cu ... The post – Magureanu și revoluția sau la … appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Enola Day – Toate cel bune va doresc in aceste zile! Și nu, nu candidez nicaieri și niciunde!

08:00, 03.05.2024 - Ce poți face in aceste zile de sarbatoare continua? Ești prea batran ca sa mai mergi in padure sau la iarba verde, la televizor nu... The post Enola Day – Toate cel bune va doresc in aceste zile! Și nu, nu candidez nicaieri și niciunde! appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Ion Iliescu, audiat acasa de procurori

10:20, 26.04.2024 - Ion Iliescu este audiat astazi. Fostul președinte este audiat la locuința sa din centrul Capitalei in Dosarul Mineriadei. Procurorii ii vor aduce la cunoștința punerea sub acuzare in acest dosar. Potrivit unor surse judiciare, Ion Iliescu este audiat la domiciliu la solicitarea sa, pentru ca nu s-ar…

Enola Day – Un om de votat in Aradul furat sau mai vedem noi…

07:45, 19.04.2024 - Gata, a revenit frigul, se incalzesc caloriferele, dar toate astea nu inseamna nimic pe langa fierbințeala campaniei electorale pornite inainte de vreme. Hai sa le... The post Enola Day – Un om de votat in Aradul furat sau mai vedem noi… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Enola Day – Cu o falca in cer, mancand cultura, pornind de la cazul Bulbuc

07:50, 12.04.2024 - Intr-o comunitate mai mica și din ce in ce mai mica, cum este cea aradeana, tu, ziarist, trebuie sa fii cu ochii-n patru. Daca iți... The post Enola Day – Cu o falca in cer, mancand cultura, pornind de la cazul Bulbuc appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Enola Day – Ce cauta Codruța Kovesi la Pecica?

07:40, 15.03.2024 - Bagatorul de seama și șugubațul nr 1 al Aradului – vorbesc de Arpi Nistor, desigur – mi-a trezit o amintire atunci cand, legat de ”vizita”... The post Enola Day – Ce cauta Codruța Kovesi la Pecica? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Enola Day – Procesul lui Julian Assange și mult trambițata libertate a presei

09:55, 23.02.2024 - Pierduta intre atatea scandaluri și prioritați la zi, cazul lui Julian Assange, fondator in 2006 a WikiLeaks, este aproape uitat in zilele noastre. Apropoul este... The post Enola Day – Procesul lui Julian Assange și mult trambițata libertate a presei appeared first on Special Arad · ultimele știri…

Enola Day – Racnetul Online: Dan Puric sau Spirache, eventual Dandanache, președinte?

07:40, 16.02.2024 - Prea mult nu conteaza oricum, din moment ce online au aparut deja tot felul de ghidușenii in care se propune sa il imprumutam pe Johannis... The post Enola Day – Racnetul Online: Dan Puric sau Spirache, eventual Dandanache, președinte? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Enola Day – DNA: Da-Ne, Alții, Doamne… Auleo, nu mai da!

07:45, 09.02.2024 - Au fost vremuri, scurte, e drept, cand inițialele DNA reprezentau promisiunea speranței. Sau speranța promisiunii, e greu de spus dupa anii scurși de atunci. Erau... The post Enola Day – DNA: Da-Ne, Alții, Doamne… Auleo, nu mai da! appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?