Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emoționant! Un bistrițean abandonat la naștere își caută părintele pe care nu-l cunoaște și îi transmite: „Te iert că m-ai dat. Vreau să te cunosc!”

Publicat:

Inca din luna martie a acestui an , un tanar de 29 de ani care a trait toata viața sa prin centre de plasament, a facut toate demersurile necesare pentru a-și gasi familia naturala. A aflat ca mama sa s-a stins in urma cu 6 ani, dar și ca mai are trei surori care au crescut in familie.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Te cunosc de undeva! 6 aprilie 2024. Jo și Liviu Teodorescu, regal muzical emoționant, transformați in Annie Lennox și David Bowie

22:10, 06.04.2024 - Jo și Liviu Teodorescu s-au transformat in Annie Lennox și David Bowie in a opta gala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 6 aprilie 2024. Cei doi au reușit sa emoționeze pe toata lumea cu interpretarea piesei „Under Pressure”.

Ilona Brezoianu și Florin Ristei, moment emotionant la Te cunosc de undeva! „E o mare presiune, ne vor urmari și parintii noștri”

11:10, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei.

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, anunța „Planul de lucru pentru București“

14:35, 26.03.2024 - Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, anunța ca pregatește, alaturi de un grup de specialiști din diverse domenii de activitate, “Planul de lucru pentru București“. Candidatul cu cele mai mari șanse la Primaria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, spune ca muncește de 32 de ani in slujba…

Cristina Pucean, mesaj emoționant pentru tatal decedat. Parintele dansatoarei implinea astazi 65 de ani: „Ne este dor de ține!” / FOTO

18:40, 11.03.2024 - Cristina Pucean trece prin momente cumplite. Tanara dansatoare apreciate de o țara intreaga ar fi trebuit sa iși sarbatoreasca astazi tatal, care a trecut in neființa și a lasat un gol adanc in sufletul blondinei. Iata mesajul transmis de iubita lui Bogdan de la Ploieșt, in urma cu puțin timp!

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Moment emoționant pe scena emisiunii. Emi și Cuza, in pielea Stelei Popescu și a lui Alexandru Arșinel. Reacția juraților / VIDEO

22:00, 24.02.2024 - Ediția din aceasta seara de la Te cunosc de undeva! a adus o noua provocare pentru Emi și Cuza, asta pentru ca au avut de pregatit un moment cu totul special, dar in același timp. S-au transformat in Stela Popescu și Alexandru Arșinel.

Fiica Oanei Roman, Isabela, iși sarbatorește ziua de naștere. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta: „Iubirea vieții mele...” / FOTO

12:20, 21.02.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Oanei Roman și asta pentru ca fiica ei, Isabela, iși celebreaza ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, vedeta i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale. Iata ce a postat aceasta pe rețelele de socializare!

Lița Dumitru, idolul lui Gica Hagi, mesaj emoționant de ziua fostului mare fotbalist: „A fost, este și va ramane «Regele»”

16:10, 05.02.2024 - Lița Dumitru (74 de ani), fostul mare fotbalist al Romaniei stabilit in Statele Unite ale Americii, dar n-avea cum sa uite de ziua de naștere a lui Gica Hagi, iar prin intermediul Gazetei Sporturilor a avut un mesaj pentru „Rege” Hagi implinește astazi varsta de 59 de ani. Antrenorul și principalul…

Adrian Alexandrov iși serbeaza ziua de naștere. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis Elena Udrea din spatele gratiilor: ”Nu m-ai lasat niciodata sa ma simt singura”

15:10, 04.02.2024 - Este ziua lui Adrian Alexandrov și, daca nu poate fi langa el, pentru a sarbatori impreuna, mama copilului sau, Elena Udrea, i-a transmis un mesaj emoționant din spatele gratiilor. Fostul ministru a spus ca ii este recunoscatoare pentru tot barbatului alaturi de care traiește o frumoasa poveste de dragoste. 


Ce parere ai despre aceasta stire?