Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emmanuel Macron, despre invazia rusă din Ucraina: „Sper că nu va trebui să mergem la război“ VIDEO

Publicat:

Presedintele francez , care a susținut ca o trimitere de trupe la sol in Ucraina nu este exclusa daca Moscova va strapunge liniile frontului, a declarat recent ca spera ca nu se va intampla acest lucru.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO - Emmanuel Macron nu exclude o intervenție in Ucraina: Sper din toata inima ca nu va trebui sa mergem la razboi

20:56, 11.05.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat sambata ca "spera" ca Franta nu va trebui sa mearga la razboi, referindu-se la invazia rusa din Ucraina, intr-un videoclip publicat aparent pentru a sustine dificila campanie pentru alegerile europene a lui Valerie Hayer, cea care se afla in fruntea listei…

Putin a comandat exerciții nucleare in apropiere de Ucraina

11:40, 06.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a dispus organizarea „in viitorul apropiat” a unor exercitii nucleare la care vor participa in special trupe pozitionate in apropiere de Ucraina, drept raspuns la „amenintarile” occidentale fata de Moscova, relateaza AFP si Reuters, conform Agerpres. „In cursul exercitiului…

Macron: Trimiterea de trupe occidentale pe teren in Ucraina nu este exclusa, daca Moscova strapunge linia frontului

17:45, 02.05.2024 - Presedintele francez, Emmanuel Macron, a reiterat posibilitatea trimiterii de trupe occidentale pe teren in Ucraina, apreciind intr-un interviu publicat, joi, de The Economist ca va trebui sa „ne punem problema daca Moscova va reusi sa strapunga linia frontului” si daca autoritatile de la Kiev o cer,…

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia spune ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

08:46, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

Macron ridica tonul la Netanyahu: „E crima de razboi!”

22:05, 24.03.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a ridicat tonul duminica la premierul israelian Benjamin Netanyahu, exprimandu-si din nou "opozitia ferma" fata de o ofensiva la Rafah si avertizand ca "transferul fortat de populatie constituie o crima de razboi", transmite AFP.In cursul unei convorbiri telefonice…

Razboi in Ucraina, ziua 751 | Emmanuel Macron, avertisment: Securitatea Europei este "in joc" in Ucraina

01:41, 15.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 751. Președintele francez Emmanuel Macron a declarat joi ca securitatea Europei este "in joc" in Ucraina, avertizand ca o victorie a Rusiei impotriva Kievului "ar reduce credibilitatea Europei la zero".

Razboi in Ucraina, ziua 742. Parisul, pus la punct de la Washington in controversa "trupelor straine" in Ucraina

00:10, 06.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 742. Președintele francez Emmanuel Macron și-a reasumat declarația prin care a evocat trimiterea de trupe straine in Ucraina, dar a primit in aceeași zi o replica acida de la Washington.

Sprijinul Frantei nu va slabi, afirma Macron, la doi ani de razboi in Ucraina

08:30, 24.02.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron l-a avertizat sambata pe omologul sau rus, Vladimir Putin, ca sprijinul Frantei pentru Ucraina nu va slabi si ca nu ar trebui sa se bazeze pe o oboseala in randul europenilor, relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?