Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emily Blunt este însărcinată cu al doilea copil

Publicat:

Veste mare pentru actrita care urmeaza sa devina mama pentru a doua oara. Casatorita din 2010 cu actorul , actrita in varsta de 32 de ani este deja mama unei fetite ca va implini in luna februarie 2 ani, scrie viva.ro.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Cosmina Adam este insarcinata! Fosta asistenta TV urmeaza sa devina mama pentru prima data: ”Nu putem descrie in cuvinte...” / FOTO

18:10, 28.04.2024 - Veste bomba in showbiz! Cosmina Adam este insarcinata și urmeaza sa devina mama pentru prima data! Fosta asistenta de la Acces Direct a dat marea veste și a facut publica una dintre cele mai emoșionante fotografii, alaturi de soțul ei! Iata ce mesaj induioțator a transmis!

Cum a anunțat Alina Ceușan ca așteapta al doilea copil

08:00, 15.04.2024 - Cum a anunțat Alina Ceușan ca așteapta al doilea copil Alina Ceușan a luat pe toata lumea in surprindere in weekend, cand a anunțat ca va deveni din nou mama. Vedeta este insarcinata deja in aproape 5 luni și urmeaza sa nasca in aceasta vara.   Vezi aceasta postare pe Instagram   O postare distribuita…

Mireasa, sezon 5. Giovana, ședința foto de senzație. Cum a aparut soția lui Sese insarcinata cu al doilea copil, in mediul online

11:35, 14.04.2024 - Giovana, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a avut parte de o ședința foto de excepție. Deși este insarcinata cu cel de-al doilea copil și urmeaza sa nasca, tanara nu a putut refuza un shooting foto de senzație.

Alina Ceușan, insarcinata din nou – Familia influencerilor se marește

14:00, 13.04.2024 -  Alina Ceușan, in varsta de 31 de ani, a anunțat ca este insarcinata cu al doilea copil. Casatorita din 2019 cu hairstylistul Raul Țișa, cuplul are deja un fiu, Rock, nascut in 2020. Anunțul a fost facut printr-un videoclip emoționant distribuit pe Instagram.

Vladuța Lupau știe ce nume ii va pune celui de-al doilea copil. De unde s-a inspirat artista: „E foarte rar”

16:35, 25.03.2024 - Vladuța Lupau și soțul ei, Adi Rus, traiesc o perioada unica de cand au aflat ca familia se va mari. Și-au dorit sa devina parinți din nou, iar dorința este pe cale sa li se indeplineasca. Acum, se pregatesc de venirea pe lume a fiului lor, pentru care au ales deja și numele.


Ce parere ai despre aceasta stire?