Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emil Rengle, confesiuni despre viața amoroasă și planurile de viitor: Vreau să-mi țin nunta în junglă!

Publicat:

a oferit recent un interviu in care a vorbit despre viața sa amoroasa, dar și despre planurile de viitor. Fostul concurent de la 2022 a marturisit ca iși dorește sa devina tata pana la 35 de ani.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Surori siameze, dezvaluiri despre viața amoroasa. Ce se intampla daca una dintre ele moare VIDEO

11:05, 11.04.2024 - Deși la naștere cadrele medicale au spus ca vor trai doar cateva zile, doua surori siameze, Carmen și Lupita Andrade, au sfidat șansele de supraviețuire și se bucura de tot ce le ofera viața la cei 23 de ani ai lor, relateaza Daily Mail.

Știrile Antena Stars. Dana Marijuana și-a anulat nunta. Ce s-a intamplat in viața vedetei: ”Imi pare rau” / VIDEO

19:00, 08.04.2024 - Dana Marijuana a oferit o veste trista fanilor sai și a transmis ca și-a anulat nunta. Deși pregatirile pentru marele eveniment erau in toi, vedeta a luat cea mai buna decizie atat pentru ea, cat și pentru fiicele sale care ii sunt alaturi. Iata ce s-a intamplat in viața mondenei!

Chefi la cuțite sezonul 13, dincolo de camerele de filmat. Declarații uimitoare facute de noii jurați. „In primele trei zile nu știu daca am dormit opt ore!”

17:00, 06.03.2024 - Chefi la cuțite vine la Antena 1 cu rețeta plina de surprize a celui de-al 13-lea sezon, care va avea premiera maraton pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30. Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia sunt cei patru jurați care au trait in platoul Chefi…

What’s Up s-a casatorit in secret: „I-am invitat cu o seara inainte”. A vrut ca nunta sa fie fara dar

14:31, 04.03.2024 - What's Up a confirmat ca s-a casatorit in secret cu aleasa inimii sale, Micky, in urma cu cateva luni. Cantarețul și-a anunțat apropiații cu o seara inainte de eveniment.De mai bine de doi ani, What's Up este intr-o relație cu Micky, iar cei doi s-a casatorit in urma cu doar cateva luni. Artistul este…

Horoscop special: Mercur se muta in Pești din 23 februarie. Viața amoroasa se va imbunatați semnificativ pentru 3 zodii

15:51, 24.02.2024 - Pana  sa terminam saptamana 19-25 februarie 2024, trei zodii vor putea sa se  mangaie pe spate și s iși spuna: „Bravo!” Cu siguranța vom face un pas inainte și vom lupta pentru ceea ce credem ca  este corect in dragoste și devotament. Saptamana aceasta ne testeaza superficialitatea. Suntem profunzi…

Cele mai fericite zodii ale lunii martie. Nativii vor incepe primavara cu dreptul și cu succes pe toate planurile

12:26, 17.02.2024 - Trei zodii din horoscop vor incepe luna martie cu dreptul și vor avea parte de o primavara de poveste. Nativii vor fi fericiți și ii vor avea alaturi de toți oamenii dragi din viața lor. Din acest motiv, trebuie sa aiba incredere in viitor și in momentele unice care urmeaza sa vina in viața lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?