Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emil Boc: „Când avem alegeri, țara e blocată. Nu se iau decizii. Prin comasarea alegerilor, scurtăm perioada de campanii electorale”

Publicat:

a vorbit despre comasarea alegerilor din anul 2024, despre care spune ca ar scurta perioada de campanii electorale, iar politicienii se vor „putea ocupa mai mult timp de țara”.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Calendarul alegerilor locale si ­europarlamentare din 9 iunie 2024

01:31, 11.04.2024 - Ieri, 10 aprilie 2024, a fost data pana la care au putut fi depuse si inregistra candidaturile la alegerile pentru membrii din Romania in Parlamentul European din anul 2024. Astfel, astazi – 11 aprilie 2024 – se vor aduce la cunostinta publicului listele de candidati si candidaturile independente pentru…

Ultima ora: Comisia de la Veneția și OSCE au fost sesizate privind comasarea alegerilor din Romania

14:55, 13.03.2024 - Copresedinta partidului REPER Ramona Strugariu a sesizat Comisia Europeana, Comisia de la Venetia si Biroul pentru Institutiile Democratice si Drepturile Omului din cadrul OSCE despre abuzurile coalitiei PSD-PNL si restrangerea drepturilor electorale ale romanilor, cu mai putin de trei luni inainte…

PMP: “Partidul Comasat Roman ne ingradeste drepturile electorale! PMP solicita modificarea Ordonantei privind comasarea alegerilor pentru ca este discriminatorie si abuziva”

12:46, 11.03.2024 - COMUNICAT DE PRESA –  Ordonanta privind comasarea alegerilor calca in picioare democrația romaneasca, drepturile cetațenilor si ingradeste drepturile unui partid cu reprezentare in Parlamentul European.

Comasarea alegerilor din Romania in context european. Proiect asumat cu patru luni inainte de scrutinele electorale, care va bulversa alegatorii. „Nu va reduce consturile și va genera confuzie”.

16:20, 08.02.2024 - Inițiativa de comasare a alegerilor, promovata de PSD-PNL, nu va conduce la reudcerea costurilor și va crea confuzie printre alegatori. In contextul alegerilor din blocul comunitar, Romania iși adapteaza legislația din scurt, cu patru luni inainte de scrutinele electorale.

Boc, despre comasarea alegerilor: Nu am inventat covrigul și nici apa calda. A nu avea incredere in oameni e o ofensa

14:10, 08.02.2024 - Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, marți, ca practica comasarii alegerilor este „o decizie de oportunitate”, dar care este in concordanța cu cea europeana, respecta legea și a mai fost folosita și in Romania.

Emil Boc, despre comasarea alegerilor: Eu nu cred ca nu putem avea incredere in cetateni

14:01, 08.02.2024 - Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat joi, despre comasarea alegerilor, ca nu crede ca nu putem avea incredere in cetateni, ca nu vor sti sa diferentieze alegerile pentru Parlamentul European de alegerile pentru primar, el amintind ca si atunci cand a fost premier, in 2009, a organizat simultan…

Emil Boc, despre comasarea alegerilor: "E o decizie de oportunitate"

13:11, 08.02.2024 - Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a declarat in cadrul unui interviu, referitor la comasarea alegerilor, ca este o decizie de oportunitate, dar si ca alte noua tari organizeaza simultan alegeri europarlamentare cu alegeri locale.

Fara bariere constituționale pentru comasarea alegerilor. Boc: „Este posibil. Singura problema este oportunitatea”.

14:20, 02.02.2024 - Nu exista piedici constituționale pentru comasarea alegerilor din acest an, potrivit primarului Emil Boc. In schimb, din punct de vedere legal, aceasta masura necesita modificarea codului administrativ.


Ce parere ai despre aceasta stire?