Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

eMAG da startul verii! Reduceri-surpriza de pana la 4.000 de lei la aparate frigorifice

Publicat:

eMAG a lansat campania de reduceri eMAG , in cadrul careia aparatele frigorifice, dar si aparatele de aer conditionat sau electrocasnicele mici precum masinile de gheata au preturi mult reduse.   eMAG reduceri – Toate reducerile sunt AICI.   Pana pe 8 mai, campania de reduceri eMAG aduce preturi mici la numeroase electrocasnice extrem de necesare pe perioada verii: frigidere, congelatoare, combine frigorifice, frigidere side by side, masine de facut gheata, lazi frigorifice sau aparate de aer conditionat.   Reducerile eMAG sunt substantiale,…

Citeste articolul mai departe pe Antena3.ro…  

Sursa articol: Antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Saptamana patimilor cu chin pentru șoferi: Benzina se va scumpi și maine. Ce se intampla cu prețul motorinei

12:30, 29.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 30 aprilie. Astfel, prețul benzinei crește cu 1 ban, iar cel al motorinei scade cu 7 bani.

Motorina, mai ieftina maine cu 8 bani. Ce se intampla cu benzina

12:20, 24.04.2024 - Prețul la benzina ramane neschimat maine, 25 aprilie, iar pentru un litru de motorina șoferii vor achita mai puțin. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți.

Faceți plinul astazi, in weekend e mai scump: Prețul motorinei sare de 22 de lei per litru. Cat va costa benzina

12:40, 05.04.2024 - Șoferii vor scoate in weekend mai mulți bani din buzunare pentru carburanți. Astfel, potrivit Agenției Naționale pentru Reglementari in Energetica (ANRE), litrul de benzina va costa cu 5 banuți mai mult, iar cel de motorina cu 6 bani mai mult.

Prețul la carburanti o ia in sus: ANRE explica de ce sunt influențate scumpirile

11:45, 20.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat prețuri și mai mari la carburanți pentru maine, 21 martie. Totodata, responsabilii vin cu explicații avand in vedere scumpirile, dupa trei saptamani de stabilitate a prețurilor la benzina și de scadere a prețurilor la motorina.

Se anunța noi scumpiri din 1 iulie. Milioane de romani vor scoate mai mulți bani din buzunar

10:30, 11.03.2024 - Noi scumpiri se anunta de la data de 1 iulie, iar milioane de romani vor trebui sa scoata mai multi bani din buzunar. Soferii romani platesc tot mai mult pentru combustibil. Comparativ cu luna trecuta, pretul mediu al unui litru de benzina s-a majorat cu 5,1%. Acest lucru inseamna ca un plin de 50…

Prețul motorinei scade cu inca cu 11 bani: Cat va costa benzina, maine

12:10, 27.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 28 februarie. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 11 banuți, iar prețul la benzina ramane neschimbat.

Prețul motorinei trece de 23 de lei per litru. Cat va costa benzina maine

12:00, 20.02.2024 - Șoferii vor scoate maine mai mulți bani din buzunare pentru carburanți. Astfel, potrivit Agenției Naționale pentru Reglementari in Energetica (ANRE), litrul de benzina va costa cu 10 bani mai mult, iar cel de motorina cu 9 banuți mai mult.

AquaStar Satu Mare: Sambata, 17 februarie, baie nocturna de Valentine`s Day

18:21, 14.02.2024 - Exista o regula in sport: echipa caștigatoare nu se schimba. Regula asta o folosim și noi cand vine vorba de baia nocturna. Pe scurt: echipa Aquastar este neschimbata, atmosfera ramane aceeași și bineințeles avem speranța ca și dumnevoastra veți participa la o noua ediție a baii nocturne. Evenimentul…


Ce parere ai despre aceasta stire?