Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ema Karter, înșelată de fostul iubit, Yamato Zaharia. Tânăra a suferit mult în relația cu luptătorul MMA: „Plângeam în fiecare săptămână”

Publicat:

și au fost impreuna patru ani, iar de curand, tanara a vorbit despre relația cu luptatorul MMA, caci susține ca a fost inșelata de mai multe ori. Cu toate acestea, a trecut peste episoadele de infidelitate și și-a iertat de mai multe ori partenerul.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Xonia și fostul iubit, impreuna chiar și dupa desparțire! Cum explica artista relația dintre ei: „Sufletul meu...” / VIDEO

15:10, 17.04.2024 - Xonia și Michael, fostul ei iubit, s-au desparțit in urma cu ceva timp, dar sunt vazuți tot mai des impreuna. Cantareața susține ca ea și fostul partener sunt prieteni apropiați și se ințeleg mult mai mult așa, decat in perioada in care formau un cuplu.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

Xtra Night Show. Cum a reacționat Yamato Zaharia atunci cand a aflat ca Dustinel l-a provocat la o confruntare: „Sa faca un meci cu Ema Karter”. De ce nu l-a luat in considerare

11:00, 05.04.2024 - Gala de acum cateva saptamani de la RXF s-a lasat cu scandal, dupa ce Yamato Zaharia l-a scos cu forța din ring pe Dustinel. Acum, cei doi par ca au revenit mai sentimente mai bune, iar Dustinel i-a propus inclusiv sa se bata peste un an.

Incident șocant la gala RXF! Yamato Zaharia a reacționat dur, dupa ce l-a scos pe Dustinel afara cu forța: ”Cand vii drogat...”

14:15, 22.03.2024 - Ultima gala RXF s-a terminat cu un scandal uriaș! Enervat de aitudinea lui Dustinel, Yamato Zaharia l-a scos afara cu forța, iar reacțiile publicului au fost controversate. Luptatorul a reacționat dur, dupa ce multe persoane l-au judecat pentru ceea ce a facut!

Liviu Varciu, primul iubit al Claudiei Patrașcanu! Ce spune cantareața despre relația lor: „Iși dorea sa fim impreuna pe viața...”

21:50, 18.03.2024 - Liviu Varciu a fost primul iubit al Claudiei Patrașcanu! Cei doi au avut o relație pe vremea cand aveau frumoasa varsta de 19 ani. Artista a vorbit despre vremea cand au fost impreuna. Iata ce a declarat fosta soție a lui Gabi Badalau!

Cum se ințeleg Yamato Zaharia și Ema Karter de cand s-au desparțit. Mulți au crezut ca s-au impacat: „Am incredere...” / VIDEO

11:00, 24.02.2024 - Cum se ințeleg Yamato Zaharia și Ema Kater de cand s-au desparțit. Multe persoane au crezut ca au decis sa mai dea o șansa poveștii de iubire și sa se impace. Iata ce au marturisit, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.


Ce parere ai despre aceasta stire?