Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elveţienii au aprobat prin referendum o lege ce interzice discriminarea pe motive de orientare sexuală

Publicat:

Elvetienii au aprobat pe larg prin referendum duminica o lege ce interzice discriminarea pe motive de orientare sexuala combatuta de formatiunile conservatoare, potrivit primelor proiectii citate de , potrivit Agerpres. Prin "da" s-au pronuntat 62% dintre alegatori, in cursul acestui vot care s-a incheiat la pranz ora locala (11.00 GMT), potrivit institutului GFS Bern.

, parlamentarul socialist la originea acestei reforme a codului penal elvetian, a salutat la canalul RTS-1 "o zi istorica" si "un semnal magnific pentru toate persoanele vizate".

Marc…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Biden ii promite lui Zelenski sa trimita ”rapid” ajutorul militar aprobat de Camera Reprezentantilor

22:30, 22.04.2024 - Intr-o conversație telefonica, președintele american Joe Biden i-a promis luni, 22 aprilie, omologului sau ucrainean Volodimir Zelenski ca va furniza „rapid noi ajutoare militare importante” odata ce Senatul SUA va adopta pachetul de asistența in valoare de aproape 61 de miliarde de dolari aprobat deja…

Kremlinul le interzice unor oficiali din guvern sa iasa din țara, „din motive de securitate”

16:36, 19.04.2024 - Kremlinul a anuntat vineri interdictii de deplasare in strainatate pentru personalul din anumite structuri guvernamentale ruse, din motive de securitate; in alte departamente, trebuie anuntate orice intentii de iesire din tara, informeaza Reuters, preluat de Agerpres.

Neutralitatea Elveției ar putea fi supusa la referendum

21:11, 20.03.2024 - Elvetienii vor trebui in mod cert sa voteze asupra neutralitatii lor, in conditiile in care razboiul din Ucraina a redeschis in aceasta tara alpina dezbaterea privind gradul de cooperare cu NATO si preluarea sanctiunilor europene, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

Elvetia se indreapta spre organizarea unui referendum asupra neutralitatii sale

15:55, 20.03.2024 - Elvetienii vor trebui in mod cert sa voteze asupra neutralitatii lor, in conditiile in care razboiul din Ucraina a redeschis in aceasta tara alpina dezbaterea privind gradul de cooperare cu NATO si preluarea sanctiunilor europene, informeaza AFP.

Referendum - Elvetienii au aprobat a 13-a pensie și au respins majorarea varstei de pensionare

19:26, 03.03.2024 - Rezultatele preliminare ale unui referendum desfasurat in Elvetia indica faptul ca alegatorii au aprobat planurile privind majorarea semnificativa a pensiilor si au respins, totodata, initiativa de crestere cu un an a varstei de pensionare, pana la 66 de ani, relateaza BBC citat de Rador Radio Romania.…

Referendum in Elvetia cu privire la majorarea varstei de pensionare si plata celei de a 13-a pensii

14:10, 03.03.2024 - Elvetienii sunt chemati duminica la vot pentru a se pronunta asupra a doua propuneri cruciale pentru pensionari: plata celei de a 13-a pensii si o majorare a varstei de pensionare, informeaza AFP. Sondajele de opinia arata ca o propunere vizand majorarea, treptata, a varstei de pensionare, de la 65…

Elveția face referendum pentru majorarea varstei de pensionare și plata celei de-a 13-a pensii

12:15, 03.03.2024 - Elvetienii sunt chemati duminica la vot pentru a se pronunta asupra a doua propuneri cruciale pentru pensionari: plata celei de a 13-a pensii si o majorare a varstei de pensionare, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

Parizienii au aprobat triplarea taxelor de parcare pentru SUV-uri, dar prezența la referendum a fost doar de 6%

15:30, 05.02.2024 - Locuitorii capitalei Franței au aprobat duminica, 4 februarie, proiectul de triplare a preturilor de parcare pentru masinile inalte si grele, cunoscute sub numele de SUV-uri, deși prezența la acest vot a fost una modesta, informeaza Agerpres preluand AFP.Putin mai mult de 78.000 din cei 1,3 milioane…


Ce parere ai despre aceasta stire?