Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elevii ar putea mânca la școală pe bani europeni

Publicat:

Începând din toamna acestui an, Ministerul Educației Naționale și Cercetarii Științifice are în vedere pilotarea programului Școala dupa Școala în unitațile de învațamânt în care se deruleaza programul ce vizeaza asigurarea unei mese calde elevilor din școlile publice.


In perioada imediat urmatoare, Ministerul Educației Naționale și Cercetarii Științifice, și Asociația pentru Educație și Justiție Sociala vor lucra impreuna pentru a identifica soluțiile rapide și țintite referitor la programul…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesajul președintelui Asociației pentru Integrarea Sociala a Minoritaților: „Vom lucra impreuna pentru a construi o societate mai incluziva”

11:51, 23.04.2024 - Ma adresez azi in calitate de președinte al Asociației pentru Integrarea Sociala a Minoritaților și voi impartași cu voi planurile noastre pentru dezvoltarea comunitații de romi. In primul rand, vreau sa urez un sincer “La multi ani tuturor celor care astazi sarbatoresc ziua de nume. Sfantul Gheorghe…

Vineri, 19 aprilie, CONCERT CARITABIL, in sala Consiliului Județean! Peste 200 de ARTIȘTI susțin ASOCIAȚIA “COPII FARA COPILARIE” din VALCEA!

13:21, 10.04.2024 - Peste 230 artiști se vor ridica In picioare pentru a susține Asociația “Copii fara Copilarie din județul Valcea”, vineri, 19 aprilie 2024, incepand cu ora 15:30, la un concert extraordinar ce va avea loc la Sala Consiliului Județean Valcea! “Va mulțumim in numele acestor copii!”, a declarat Sonia Iorga,…

FONDURI EUROPENE Lansarea ghidului pentru apelul de proiecte in educație timpurie:23.1 milioane de euro pentru proiecte in educație

12:20, 07.04.2024 - Autoritatea de Management pentru Programul Educație și Ocupare a lansat in consultare publica Ghidul Solicitantului pentru proiectul „Sistem Unitar pentru Educație Timpurie Incluziva și de Calitate”, destinat imbunatațirii accesului la educație de calitate pentru toți, cu un buget de 23.100.000 de euro.…

Elevii catolici vor putea lipsi de la scoala motivat, in perioada 29 martie – 2 aprilie

07:25, 26.03.2024 - Elevii catolici pot lipsi de la scoala intre 29 martie și 2 aprilie, potrivit unei adrese a Ministerului Educației. Elevii catolici pentru care Paștele se celebreaza in data de 31 martie 2024, nu au obligația participarii la cursuri in perioada 29 martie – 2 aprilie, potrivit adresei Ministerului Educației…

Elevii catolici pot lipsi de la școala in perioada 29 martie – 2 aprilie. Paștele catolic se celebreaza pe 31 martie

15:45, 25.03.2024 - Elevii catolici, pentru care Paștele se celebreaza in data de 31 martie 2024, nu au obligația participarii la cursuri in perioada 29 martie – 2 aprilie, potrivit unei adrese a Ministerului Educației, document trimis catre inspectoratele școlare. In privința profesorilor catolici, recomandarea Ministerului…

Momente de panica pentru elevii unei școli din Galați. Un coleg a venit cu un..obuz la școala

15:36, 14.03.2024 - Se pare ca elementul de muniție a fost descoperit de copil pe malul raului Prut. Copilul, elev in clasa a VIII-a la școala din Cavadinești, a adus obiectul gasit in școala. Directoarea unitații de invațamant a solicitat imediat ajutorul pompierilor, prin apel la 112, iar militarii au evacuat 90 de elevi…

INVAȚAMANT ROMANESC O directoare de școala crede ca, la elevii care nu au invatat sa socoteasca, problema este in clasele primare

14:06, 04.03.2024 - Marilena Stoica, directoarea Școlii Gimnaziale Pia Bratianu din București, a declarat, pentru TVR Info, referitor la rezultatele de la simularea Evaluarii Naționale 2024, ca „atat timp cat in sapte ani nu au invatat sa socoteasca, ... The post INVAȚAMANT ROMANESC O directoare de școala crede ca, la…

Scandalul de la Liceul Goethe, studiu de caz. Meditațiile, școala de acasa fara de care elevii n-au mari șanse la examenele naționale

06:05, 23.02.2024 - Elevii romani fac meditații „la greu” pentru a trece Evaluarea Naționala, Bacalaureatul, iar apoi pentru a intra la facultate. Este deja un sport național cunoscut și acceptat. Insa ce se ascunde, de fapt, in spatele acestei practici?


Ce parere ai despre aceasta stire?