Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Electrofor a câştigat turneul de fotbal pentru old-boys

Publicat:

Dupa turneul de volei pe plaja gazduit in luna august de , firma (patron ) a organizat o noua manifestare sportiva, de data aceasta pentru echipe de fotbal old-boys.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Timisoreanca Anca Todoni a castigat turneul WTA de la Bari

09:55, 10.06.2024 - Anca Todoni (19 ani) a castigat primul ei titlu WTA dumunica, in urma victoriei cu 2-0 la seturi in fata unguroaicei Panna Udvardy in finala Challengerului de la Bari (Italia). A fost 6-4, 6-0 in ultimul act, dupa ce timisoreanca s-a impus cu 2-1 la seturi in semifinala cu argentinianca Nadia Podoroska.…

Iga Swiatek a castigat pentru a treia oara consecutiv turneul de la Roland-Garros

18:05, 08.06.2024 - Iga Swiatek, numarul unu mondial, a castigat, sambata, pentru a treia oara consecutiv turneul de la Roland-Garros. Ea a invins-o in finala, scor 6-2, 6-1, pe Jasmine Paolini, cap de serie numarul 12 si finalista pentru prima data la un turneu major, scrie news.ro.

Targoviștea, campioana și in 2024 la turneul județean de fotbal „Iubim Dambovița”

16:05, 02.06.2024 - Zeci de echipe din intreg județul s-au intrecut anul acesta la Campionatul Județean de Fotbal „Iubim Dambovița”, in cadrul Zilelor Județului Dambovița. Echipa din Targoviște și-a aparat titlul caștigat anul trecut și s-a impus cu scorul de 3-1 in fața celor din Doicești. Podiumul a fost completat de…

Mititelu a reacționat in scandalul momentului in Romania: „Tic-tac! O sa aflați cu toții cum a caștigat mafia”

15:40, 28.05.2024 - Avocatul Doru Traila, un nume important in Federația Romana de Fotbal, este implicat in scandalul momentului din Romania # Adrian Mititelu a reacționat la adresa avocatului care a ajutat FRF sa caștige un proces major impotriva lui. Doru Traila a fost unul dintre avocații care au reprezentat FRF in…

Iga Swiatek a castigat pentru a treia oara turneul de la Roma

20:21, 18.05.2024 - Iga Swiatek, numarul unu mondial, a castigat pentru a treia oara turneul WTA 1.000 de la Roma, in finala caruia a invins-o duminica in doua seturi, 6-2, 6-3, pe belarusa Arina Sabalenka (nr.2).

FIFA anunta o noua competitie: Cupa Mondiala a Cluburilor la fotbal feminin, incepand din 2026

12:00, 15.05.2024 - Prima editie a Cupei Mondiale a Cluburilor la fotbal feminin va avea loc in ianuarie si februarie 2026, cu 16 echipe participante, a anuntat, miercuri, FIFA, potrivit Reuters."Turneul va avea loc din patru in patru ani", a precizat vineri Consiliul FIFA.

Zambia si Nigeria au obtinut ultimele doua bilete pentru turneul olimpic de fotbal feminin

10:45, 10.04.2024 - Zambia si Nigeria au obtinut ultimele doua bilete pentru turneul de fotbal feminin din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, marti, dupa ce au castigat duelurile din play-off-ul calificarilor africane, potrivit Agerpres.

Patru echipe de femei puternice au participat la mini-turneul de fotbal caritabil, organizat de Pudra Card

15:50, 21.03.2024 - Pudra Card de la Moldindconbank – primul card Platinum din Moldova dedicat exclusiv femeilor a organizat cel de-al treilea mini-turneu de fotbal feminin caritabil cu participarea influencerelor, jurnalistelor, clientelor Premium și, desigur, angajatelor bancii.


Ce parere ai despre aceasta stire?