Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ei sunt semifinaliştii de la “X Factor”

Publicat:

Multi au fost putini au ramas, pentru ca in cea de-a treia gala live a show-ului “X Factor” inca doi concurenti si o trupa au parasit concursul, ramanand inainte de semifinala cate doi concurenti si doua grupuri din fiecare categorie.

Astfel ca, in seara melodiilor celebre, Oana Muntean a interpretat melodia Aliciei Keys “Empire state of mind”, dar din pacate nu a adunat cele mai multe voturi pentru ca a intrat la duel alaturi de Florin Ristei care a cantat o piesa de-a lui Queen “Don’t stop me now”. In urma duelului, Delia a decis sa mearga mai departe spre semifinala cu Florin.

Din…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ilona si Ristei schimba strategia in finala Te cunosc de undeva! „O sa fac ceva ce n-a mai facut nimeni pana acum!”

14:11, 24.05.2024 - Marea finala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1 aduce cele 4 echipe de finalisti pentru ultima oara in lupta pentru trofeul sezonului si premiul in valoare de 15.000 de Euro.

Emi si Cuza, probleme mari in finala Te cunosc de undeva!: „Este o nenorocire!”

11:45, 23.05.2024 - Marea finala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1 aduce cele 8 echipe de artisti la capatul unei calatorii increbile, intr-un sezon in care si-au pus inimile in fiecare transformare.

Paula Chirila a fost atrasa de Connect-R: „Eram fiarta pe el”. Dezvaluirile facute de actrița la „Te cunosc de undeva!”

16:15, 11.04.2024 - Paula Chirila a recunoscut in emisiunea „Te cunosc de undeva!” ca a fost atrasa de Connect-R. Actrița și celebrul artist sunt acum colegi la show-ul de la Antena 1.Cea mai noua gala „Te cunosc de undeva!”, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1, ȋl va pune pe unul dintre concurentii sezonului…

Facilitați fiscale pentru romanii din diaspora. Rares Bogdan: "Marea problema a Romaniei este lipsa forței de munca"

14:40, 07.04.2024 - Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a afirmat, la Antena 3 CNN, ca Romania nu mai are forta de munca. Potrivit lui, statul trebuie sa ofere niște facilitați celor care au plecat din tara pentru ca acestia sa se intoarca.

29 martie: 20 de ani de la aderarea Romaniei la NATO

00:06, 29.03.2024 - Pe data de 29 martie s-au nascut actorul și regizorul Costache Caragiali, poeta Elena Farago și liderul trupei Holograf, Dan Bittman. De asemenea, este ziua istorica in care, in urma cu doua decenii, Romania a devenit membra NATO, alaturi de alte sase state.

Daiana Anghel și soțul ei, Sorin, au caștigat Power Couple. Ce au declarat!

11:05, 14.03.2024 - Daiana Anghel și soțul ei, Sorin, au caștigat Power Couple. Ce au declarat! Primul sezon al emisiunii Power Couple Romania s-a incheiat. Marea finala a fost difuzata ieri seara pe Antena 1. Show-ul prezentat de Dani Oțil a fost unul plin de provocari și emoții intense pentru cuplurile participante.…

Un brașovean este singurul roman care a fost la extravaganta petrecere cu miliardari din India

12:30, 07.03.2024 - Valentin Luca, unul dintre cei mai apreciați barmani internaționali, a fost singurul roman prezent la petrecerea celui mai bogat om din India, acolo unde a facut senzație in fața miliardarilor planetei, potrivit Știrile Pro TV . Romanul, multiplu campion al jongleriilor cu sticle și pahare, in spatele…


Ce parere ai despre aceasta stire?