Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EDIŢIE SPECIALĂ NAŞUL, ORA 20:00 | Radu Moraru şi Mihail Neamţu, despre „Fenomenul Trump şi America profundă”

Publicat:

De la ora 20.00 puteti urmari o editie speciala a emisiunii „Nasul” cu . , autorul cartii momentului despre : „ si America profunda”.

Citeste articolul mai departe pe nasul.tv…  

Sursa articol: nasul.tv


Stiri pe aceeasi tema

Diana și Silvestru Șoșoaca, impersonați pe scena iUmor de Serban Georgevici și Claudia Susanu, intr-o ediție speciala

14:45, 10.05.2024 - Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, intr-o ediție cu totul speciala a emisiunii iUmor, in care va fi ales Președintele Juriului, telespectatorii vor putea urmari o o serie de momente speciale, puse in scena de vedete autohtone, inspirate din politica romaneasca.

Ediție speciala iUmor de Paște, Romania ești campioana, sezonul 16, 5 mai 2024. Doina Teodoru: „Haina nu face pom, dar omul (...)”

23:01, 05.05.2024 - Doina Teodoru participa la ediția speciala iUmor de Paște, intitulata „Romania ești campioana”. La categoria „Mai bine o zi vultur decat o viața gaina”, actrița o interpreteaza pe Dana Budeanu.

Ediție speciala iUmor de Paște, Romania ești campioana, sezonul 16, 5 mai 2024. „BD: La munte și la mare”, varianta moderna

20:40, 05.05.2024 - Angel Popescu, Catalin Cazacu, Liciu Varciu, Ioana Ancea și Cristi Simion participa la ediția speciala iUmor de Paște, intitulata „Romania ești campioana”. La categoria „Noi muncim, nu gandim” aceștia pun in scena o parodie dupa indragitul film BD: La munte și la mare.

Ediție speciala iUmor de Paște, Romania ești campioana, sezonul 16, 5 mai 2024. Alina Pușcaș și Radu Valcan cum nu i-ai mai vazut

20:25, 05.05.2024 - Alina Pușcaș și Radu Valcan participa la ediția speciala iUmor de Paște, intitulata „Romania ești campioana”. La categoria „Romanul este poet, dar inainte de toate el s-a nascut campion” cei doi prezentatori ies din postura sobra și dau dovada de mult umor și autoironie.

BMW M3 spune adio cutiei manuale in Japonia cu o ediție speciala

11:36, 15.03.2024 - Actuala generație BMW M3 este printre puținele modele de performanța care mai sunt oferite cu o cutie manuala. Insa, berlina de performanța a constructorului bavarez nu va mai primi o asemenea cutie pe unele piețe. Asta este cazul in Japonia, acolo unde BMW tocmai a lansat o ediție speciala de adio…

Anca Sigartau și Sonia Abaab, vin in platoul Ești mai deștept decat un copil de clasa a V-a? Ediție speciala de Ziua Femeii

13:40, 08.03.2024 - Ești mai deștept decat un copil de clasa a V-a?, quiz show-ul care le ofera adulților ocazia de a-și testa cunoștințele dobandite in clasele primare, alaturi de copii de clasa a V-a, dar si sa castige sume considerabile, prezinta o ediție speciala, astazi, 8 Martie, la Antena 1 și in AntenaPLAY!

BusinessClass in luna Martie vine cu o ediție speciala, ce pune in evidența femeile care schimba lumea afacerilor

16:25, 07.03.2024 - In aceasta ediție il descoperiți pe Vernon David despre integrarea europeana - un proces complex, de la care avem doar de caștigat, dar și pe Vadim Ceban, președintele Moldovagaz - „Suntem adepții unei concurențe corecte pe piața gazelor”.

Ediție speciala Mercedes-Benz Clasa G „Stronger than Diamonds”, cu diamante de 25 de carate

14:35, 15.02.2024 - Ziua indragostiților din 2024 a fost o ocazie buna pentru Mercedes-Benz de a lansa o noua ediție speciala pentru Clasa G. Cea mai noua ediție limitata se numește „Stronger than Diamonds", iar aceasta se distinge cu ajutorul unei culori noi din partea programului de personalizare Mercedes-Benz Manufaktur.…


Ce parere ai despre aceasta stire?