Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Economista Georgeta Nedelcu și profesoara Maria Momanu, soția inginerului Mircea Momanu, AU TRECUT LA CELE VEȘNICE

Publicat:

, fosta directoare a si a , filiale pe care le-a infiintat de-a lungul cariere sale, s-a stins, ieri, din viata. Și profesoara de limba romana , care a fost titulara la Scoala” din Focsani, sotia inginerului , de la , s-a stins din viata la varsta de 66 ani. 

Citeste articolul mai departe pe monitorulvn.ro…  

Sursa articol: monitorulvn.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lacrimi și durere dupa moartea Danei Rotariu! Au curs mesajele de suferința, dupa ce soția lui Iosif Rotariu s-a stins din viața: ”Ai fost un om...”

19:35, 26.05.2024 - Este doliu in familia celebrului Iosif ROtariu! Soția lui, Dana Rotariu, s-a stins din viața in urma cu cateva ore, dupa o lupta cumplita cu boala. Pierderea ei a lasat in urma doar lacrimi și durere in familia lui. Mesajele de suferința au curs dupa vestea tragica!

A murit Dana Rotariu, sotia fostului international Iosif Rotariu. S-a stins din viața la varsta de 60 de ani: "Viața este cruda..." / FOTO

15:35, 26.05.2024 - In aceasta dimineața, Dana Rotariu, sotia fostului international Iosif Rotariu, s-a stins din viața la varsta de 60 de ani. Tristul anunț al trecerii ei in neființa a fost facut de reprezentanții clubului Poli Timisoara.

Star Matinal. Monica Davidescu a vorbit despre momentele din viața ei in care a crezut ca nu se poate. Actrița, lecție de succes pentru femeile puternice: "Daca ai incredere..." / VIDEO

10:25, 26.04.2024 - Monica Davidescu a vorbit, in exclusivitate pentru Antena Stars, despre secretul din spatele succesului pe care il are de atația ani. Soția lui Aurelian Temișan a vorbit și despre provocari și probleme, și a spus cum a reușit sa treaca peste ele.

Matematica in patru pași, cu un plus de la natura. Profesoara premiata: „Viața este o școala“

06:50, 13.04.2024 - Tatiana Cristian, profesoara la o școala din Vrancea, iși invața elevii sa iși stabileasca obiective și cum sa le duca la indeplinire. Ii introduce in lumea fascinanta a matematicii și le arata ca au nevoie de matematica la absolut orice, de la un simplu calcul pana la studiul legilor gazelor.

Soția unui jucator de la CFR Cluj a leșinat dupa ce ar fi aflat ca e inșelata: ”Nu declar nimic despre viata personala!”

23:45, 11.04.2024 - Forbalistul CFR Cluj, Panagiotis Tachtsidis (33 de ani), ar avea probleme in viata personala, dupa ce presa din Grecia sustine ca s-a despartit de sotie dupa ce aceasta ar fi aflat ca fotbalistul ar fi avut mai multe escapade la Cluj.Panagiotis Tachtsidis si Zeta Theodoropoulou s-ar fi despartit dupa…

S-a stins din viața prof. de biologie Carmencita Obreja, fost cadru didactic la Colegiul ...

14:35, 17.03.2024 - Profesoara de biologie Carmencita Obreja, fost cadru didactic al Colegiului Național „Petru Rareș", a incetat din viața la varsta de 69 de ani.A fost la catedra peste 50 de ani, fiind implicata in activitațile școlare și extrașcolare, obținand cu elevii sai rezultate deosebite la ...

Doliu in lumea muzicii. Un cunoscut artist a murit la 74 de ani. S-a stins din viața in somn / FOTO

10:30, 12.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii internaționale, dupa ce un artist cunoscut a murit la 74 de ani. Soția lui a anunțat ca s-a stins din viața in somn, in acest weekend și i-a rugat pe fani sa respecte intimitatea familiei.

Ce mesaj a postat fratele Fanicai, la aproape 15 ani de cand soția lui Florin Salam s-a stins din viața. La ce, sau la cine face referire barbatul: "A venit randul sa-ți fac dreptate..." / VIDEO

12:16, 07.03.2024 - La aproape 15 de cand Fanica, cea care a fost soția lui Florin Salam, s-a stins din viața, fratele acesteia a transmis un mesaj controversat pe rețelele de socializare. La ce, sau la cine face referire barbatul in postarea sa.


Ce parere ai despre aceasta stire?