Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ECONOMICA.NET: La 1 iulie va începe forarea tunelului la metroul din Drumul Taberei

Publicat:

Din 1 iulie, cele doua freze aduse de Metrorex incep sa sape la tunelul de metrou ce va lega statiile de Orizont. Lucrarile la Metroul de au reinceput in ritm alert de doua saptamani.

Cele doua freze gigantice denumite „Filofteia” si „Varvara” vor incepe de 1 iulie forajul tunelului dintre statiile si Orizont, lucrare care va dura doua luni, a spus, pentru ECONOMICA.NET, directorul Metrorex. In prezent, amandoua sunt ingropate in sol la Academie. Desi au fost aduse de mai mult de un an, „cartitele” nu au mai lucrat niciodata…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Metroul bucureștean sta pe un butoi cu pulbere! Metrorex pierde clienți pe banda rulanta, iar angajații sunt la un pas de colaps!

13:25, 26.05.2024 - Liderul sindical al Metrorex trage un puternic semnal de alarma și susține ca lucrurile se vor inrautați dramatic in viitorul aproapiat, pentru cei aproape un milion de romani care circula zilnic cu metroul.CITEȘTEAICI DECLARAȚIILE INGRIJORATOARE ALE LUI MARIAN ARTIMON!

Cum va circula metroul in perioada zilelor libere de 1 Mai si in noaptea de Inviere? Metrorex are și un avertisment: 'Este strict interzis'

09:50, 30.04.2024 - Trenurile de metrou vor circula intre orele 23:00 – 1:00, in noaptea de Inviere, la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 pana la ora 5:00, la un interval de aproximativ 20 de minute, potrivit Metrorex, care a facut public programul pentru zilele libere din perioada urmatoare.

Finalizarea lucrarilor la stația de metrou Piața Unirii 2 se amana, din cauza condițiilor meteo

12:51, 26.04.2024 - Lucrarile la statia de metrou Piata Unirii 2, accesul C, iesirea spre Hanul lui Manuc, se vor prelungi pana pe 10 mai, din cauza conditiilor meteo nefavorabile din ultima perioada, a anuntat Metrorex.

Anunț de la Metrorex. Lucrarile de la stația Piața Unirii 2 se vor prelungi/Care e motivul

12:40, 26.04.2024 - Calatorii sunt informați, vineri, ca lucrarile de la stația de metrou Piața Unirii 2 din București se prelungesc. Precizari in acest sens au venit de la Metrorex. Iar motivul pentru aceasta prelungire a perioadei in care se fac lucrari l-ar reprezenta vremea nefavorabila din ultima perioada. Care e…

Lucrarile la stația de metrou Piața Unirii 2 vor fi prelungite din cauza condițiilor meteo

12:35, 26.04.2024 - Lucrarile la stația de metrou Piața Unirii 2, accesul C, ieșirea spre Hanu′ lui Manuc, se vor prelungi pana in 10 mai, ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile din ultima perioada, a anunțat vineri Metrorex.

Vestul Capitalei, cel mai cautat de chiriași. Unde sunt insa cele mai mici chirii din București

17:10, 24.04.2024 - Apartamentele situate in vestul Bucureștiului au fost, in luna aprilie, cele mai cautate de catre chiriași, arata datele Imobiliare.ro. Mii de persoane care au vrut sa se mute cu chirie s-au orientat catre aceasta parte a Capitalei, deși cele mai ieftine chirii raman cele din sud. Cei mai mulți potențiali…

De Ziua Internationala a Romilor, spoturi video despre cultura roma in statiile de metrou

22:00, 08.04.2024 - Luni, de Ziua Internationala a Romilor, in cadrul unui proiect cultural realizat de Centrul Național de Cultura a Romilor- Romano Kher, in parteneriat cu Metrorex și Art Safari, in toate statiile de metrou din Bucuresti vor fi difuzate spoturi video despre cultura roma.

Cirstoiu explica de ce a mers cu metroul: „Trebuie sa vina la Primaria Capitalei”. La o zi distanța, candidatul PNL-PSD a șters pozele

16:31, 04.04.2024 - Candidatul aliantei PSD-PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, a declarat joi ca a mers cu metroul saptamana aceasta pentru a arata ca Metrorex trebuie sa vina la Primaria Capitalei. In ciuda preocuparii lui declarate pentru metrou, postarea de pe pagina sa de Facebook cu calatoria de ieri a disparut.


Ce parere ai despre aceasta stire?