Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Echipajul feminin de patru rame al României, calificat direct în finala Cupei Mondială la canotaj de la Lucerna

Publicat:

Echipajul feminin de patru rame al Romaniei, compus din , , si , s-a calificat direct in Finala A, vineri, la III la canotaj de la Lucerna (Elvetia), dupa ce a castigat seria a doua (06:20.94), potrivit Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Canotaj / AUR si la dublu rame feminin! Vrinceanu si Anghel, performere la Europene

14:50, 28.04.2024 - Romania a cucerit medaliile de aur in proba feminina de dublu rame, prin Ioana Vrinceanu si Roxana Anghel, duminica, la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged (Ungaria). Romancele au fost cronometrate cu timpul de 07 min 52 sec 05/100, fiind urmate de Grecia (08:00.87) si de Croatia (08:03.13).…

Romania triumfa in canotaj: dublu rame feminin obține aur, iar dublu rame masculin caștiga argint

14:20, 28.04.2024 - Echipajul feminin de dublu rame, format din Ioana Vranceanu si Roxana Anghel, a cucerit medalia de aur la Campionatele Europene de la Szeged.Cele doua sportive au dominat cursa inca de la inceput pana la final.

Romania's women's four rowing crew wins silver in European Rowing Championships in Szeged

18:06, 27.04.2024 - Romania's women's four rowing crew of Madalina Beres, Maria Lehaci, Magdalena Rusu and Amalia Beres won silver medals on Saturday at the European Rowing Championships in Szeged (Hungary), told Agerpres.

Canotaj / Bronz european pentru echipajul de 8+1 masculin al Romaniei

17:25, 27.04.2024 - Echipajul de 8+1 masculin al Romaniei a cucerit medaliile de bronz, sambata, la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged (Ungaria). Romania (Mihaita Tiganescu, Ciprian Tudosa, Constantin Adam, Mugurel Vasile Semciuc, Florin Arteni, Sergiu Bejan, Stefan Berariu, Florin Lehaci, Adrian Munteanu) a…

Maria Lehaci și Amalia Bereș au analizat cursa de patru rame: „Am facut o cursa foarte buna, doar ca ele au fost mai rapide”

16:36, 27.04.2024 - Barca feminina de patru rame compusa din Madalina Bereș, Maria Lehaci, Magdalena Rusu, Amalia Bereș a spart gheața pentru Romania la Campionatele Europene de la Szeged, cucerind argintul. Fetele erau campioane europene en titre, dar au fost invinse de echipajul Marii Britanii. Primele emoții pentru…

CE Canotaj: Medalie de argint pentru Romania in proba de patru rame feminin

15:30, 27.04.2024 - Echipajul de patru rame feminin al Romaniei, alcatuit din Madalina Beres, Maria Lehaci, Magdalena Rusu si Amalia Beres, a castigat medaliile de argint, sambata, la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged (Ungaria).

Sașa Panzaru s-a calificat direct in finala sezonului 16 iUmor. „Daca ȋmi pierd locul de munca, dau vina pe voi!”

17:35, 15.04.2024 - iUmor-Alege Comedia sezonul 16 a continuat, și in cel de-al noualea episod, cu momente artistice inedite și a adus in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, concurenti care mai de care mai talentați.

Echipajele de 8+1 ale Romaniei, feminin și masculin, s-au calificat in Finalele A la Cupa Mondiala de canotaj de la Varese

14:00, 13.04.2024 - Echipajele de 8+1 ale Romaniei s-au calificat, sambata, in Finalele A ale Cupei Mondiale I de la Varese (Italia), dupa rezultatele inregistrate in recalificari, potrivit paginii de Facebook a Federatiei Romane de Canotaj.


Ce parere ai despre aceasta stire?