Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Echipa Tampa Bay Lightning este aproape de calificarea în turul secund al play-off-ului

Publicat:

, detinatoarea , este foarte aproape de calificarea in turul secund al play-off-ului Ligii profesioniste nord-americane de hochei pe gheata (NHL), dupa ce s-a impus cu scorul de 6-2 in cel de-al patrulea meci al duelului cu .

Aceasta este a treia victorie obtinuta de Lightning in aceasta confruntare, campioana en titre avand acum nevoie de un singur succes pentru a castiga aceasta serie si a merge in faza superioara a competitiei, scrie Agerpres.ro.

de Vest, , una dintre favoritele la titlu in…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

NHL - Tampa Bay Lightning s-a oprit in primul tur al play-off-ului

14:20, 30.04.2024 - Tampa Bay Lightning, castigatoarea Cupei Stanley in 2020 si 2021, a fost eliminata in primul tur al play-off-ului actualei editii a Ligii profesioniste nord-americane de hochei pe gheata, dupa ce a suferit al patrulea esec in fata formatiei Florida Panthers.

NHL - Florida Panthers si Carolina Hurricanes, la o victorie de calificarea in turul secund al play-off-ului

14:20, 26.04.2024 - Echipele Florida Panthers si Carolina Hurricanes au castigat meciurile disputate joi seara in Liga profesionista nord-americana de hochei pe gheata (NHL) si mai au nevoie de o singura victorie pentru a-si asigura calificarea in turul secund play-off-ul Cupei Stanley.

TENIS Irina Bara avanseaza in turul secund al calificarilor la Rouen

18:50, 13.04.2024 - Irina Bara, favorita numarul 4, a avansat in turul secund al calificarilor la turneul WTA 250 de la Rouen, Franța, dupa ce a invins-o pe Jana Kolodynska cu scorul de 6-3, 7-5. The post TENIS Irina Bara avanseaza in turul secund al calificarilor la Rouen first appeared on Informatia Zilei .

Campioana Vegas Golden Knights si-a asigurat calificarea in play-off-ul NHL, dupa 7-2 cu Minnesota Wild

14:25, 13.04.2024 - Vegas Golden Knights, detinatoarea Cupei Stanley, si-a asigurat calificarea in play-off-ul Ligii profesioniste nord-americane de hochei pe gheata (NHL) dupa ce a invins-o vineri pe Minnesota Wild cu scorul de 7-2, pe propriul patinoar, informeaza Reuters.

NHL - Dallas Stars s-a calificat in play-off-ul Cupei Stanley

15:40, 29.03.2024 - Echipa Dallas Stars s-a calificat in play-off-ul Cupei Stanley, dupa ce a invins in deplasare, cu scorul de 3-1, formatia Vancouver Canucks, in duelul primelor clasate in Conferinta de Vest a Ligii profesioniste nord-americane de hochei pe gheata (NHL), potrivit Agerpres. Gratie acestui succes, Dallas…

Rareș Pop a marcat golul victoriei Romaniei U20 impotriva Croației! „Tricolorii” au ratat calificarea

17:41, 26.03.2024 - Aradeanul Rareș Pop a marcat unicul gol al partidei pe care Romania U20 l-a disputat contra Croației U20 la Turul de Elita. In urma acestei... The post Rareș Pop a marcat golul victoriei Romaniei U20 impotriva Croației! „Tricolorii” au ratat calificarea appeared first on Special Arad · ultimele știri…

NHL - Vancouver Canucks, invinsa pe propriul patinoar

15:40, 26.03.2024 - Echipa Vancouver Canucks, liderul Conferintei de Est, s-a inclinat la limita pe propriul patinoar in fata formatiei Los Angeles Kings, scor 2-3, luni seara, intr-un meci din Liga profesionista nord-americana de hochei pe gheata (NHL), potrivit Agerpres. Canucks, care venea dupa trei victorii consecutive,…

NHL - Boston Bruins, victorie la limita in fata campioanei Vegas Golden Knights

14:35, 01.03.2024 - Echipa Boston Bruins a invins la limita pe propriul patinoar formatia Vegas Golden Knights, detinatoarea Cupei Stanley, cu scorul de 5-4, intr-o partida din Liga profesionista nord-americana de hochei pe gheata (NHL), disputata joi seara, potrivit Agerpres. Morgan Geekie a reusit cu aceasta ocazie…


Ce parere ai despre aceasta stire?