Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

E bine să știi! Care este cel mai sigur loc dintr-un avion

Publicat:

E bine sa știi! Care este cel mai sigur loc dintr-un avionFoto: itar.tass.comSinteți de acord cu interzicerea fumatului in locurile publice?- Da- Nu- Mi-e indiferentrezultatele sondajuluiPotrivit revistei TIME, statisticile arata ca cele mai sigure locuri sint cele din mijloc, aflate in partea din spate a avionului, concluzie bazata pe studiile asupra accidentelor aviatice din ultimii 35 de ani.


Studiul a analizat baza de date CSRTG, in care sint inregistrate accidentele aviatice, a a Aviatiei din SUA. In vederea realizarii studiului, au fost analizate accidentele…

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla in aceste momente cu Florin Piersic. Medicul Tudor Ciuhodaru a vorbit despre riscurile operației și șansele de a trece cu bine peste aceasta cumpana

19:05, 09.05.2024 - Medic cu o experiența impresionanta, Tudor Ciuhodaru a spus cum vede ce se intampla in aceste momente cu marele actor, și daca aceste intervenții extrem de invazive pentru starea in care se afla Florin Piersic sunt la acest moment ceea ce trebuiie facut sau nu.„Haideți sa o spunem de la inceput: Vorbim…

Locurile de munca mai puțin solicitante, din punct de vedere mental, dezvolta un risc ridicat in apariția demenței

11:06, 18.04.2024 - Cercetatorii au descoperit ca, cu cat oamenii isi folosesc mai mult creierul la locul de munca, cu atat mai bine par sa fie protejati impotriva problemelor de gandire si de memorie care apar odata cu inaintarea in varsta, potrivit The Guardian. Persoanele cu locuri de munca de rutina si repetitiva…

Pericolul ascuns din hartia igienica. Bolile asociate 'substanței eterne'

05:20, 12.04.2024 - Exista substanțe chimice potențial cancerigene in hartia igienica, potrivit unui nou studiu. Cercetatorii din cadrul Universitații din Florida au gasit urme ale acestor substanțe chimice in hartia igienica vanduta in intreaga lume și in probele de namol de la opt stații de tratare a apelor uzate din…

O noua lovitura pentru Boeing: un angajat face dezvaluiri despre construcția inadecvata a avioanelor. La ce modele de aeronava se refera

18:46, 10.04.2024 - Boeing se confrunta cu noi presiuni dupa ce un angajat a raportat autoritaților de reglementare din SUA preocuparile sale legate de siguranța fabricarii unora dintre avioanele companiei, relateaza BBC.Inginerul Sam Salehpour a acuzat Boeing ca a apelat la metode inadecvate in construcția avioanelor…

Adevarul despre indulcitori. Au efecte nebanuite asupra organismului, potrivit nutriționiștilor

12:40, 10.04.2024 - Controversa de durata provocata de utilizarea indulcitorilor in locul zaharului provine din opinii contradictorii despre potențialul indulcitorilor de a stimula apetitul. Studii anterioare au incercat sa clarifice dilema, insa nu au reușit sa aduca probe indubitabile intr-o direcție sau alta.Un studiu…

Primul vaccin anti-cocaina, inventat de cercetatorii brazilieni

08:50, 10.04.2024 - Cercetatorii brazilieni spera sa ajute persoanele consumatoare de cocaina cu un vaccin, care ar putea sa reduca riscul de dependența de acest drog. Vaccinul conține cocaina și, potrivit specialiștilor, el trebuie folosit combinat cu terapie. Vaccinul blocheaza senzația de placere Calixcoca ajuta persoanele…

Un denuntator sustine ca avionul 787 Dreamliner al Boeing are defecte, iar riscurile ar putea deveni catastrofale / Administratia Federala a Aviatiei investigheaza

06:55, 10.04.2024 - Denuntatorul Sam Salehpour, un inginer Boeing, sustine ca firma a luat scurtaturi la fabricarea avioanelor 777 si 787 Dreamliner si ca riscurile ar putea deveni catastrofale pe masura ce avioanele imbatranesc. Plangerea sa oficiala adresata Administratiei Federale a Aviatiei, depusa in ianuarie si facuta…

Secretul cantecului balenelor a fost descoperit de cercetatori

00:41, 26.02.2024 - Misticetele sau “adevaratele balene” (subordinul Mysticeti) canta datorita unui sistem unic in laringe, care functioneaza pe un principiu similar cu cel al mamiferelor terestre precum cel de la om si descris pentru prima data intr-un studiu, a relatat AFP, potrivit Agerpres. In urma cu aproximativ cincizeci…


Ce parere ai despre aceasta stire?