Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DURERE SFÂŞIETOARE! Fetiţa de cinci luni pentru care s-a făcut lista dorinţelor a murit

Publicat:

, fetita in varsta de doar cinci luni, pentru care s-a facut un "", o lista a ultimelor dorinte, a murit luni, potrivit anuntului facut de tatal fetitei.

Parintii lui Avery, pe care medicii ii anuntasera ca fata nu va trai mai mult de doi ani, din cauza unei grave forme de atrofie spinala musculara (SMA), au realizat un blog, Avery's Bucket List, si au trecut acolo, in numele copilului, ce ar vrea micuta sa faca atata vreme cat e pe pamant.

"Buna tuturor, sunt tatal lui Avery. Avery a murit, ieri, din cauza

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

A murit din cauza turbulențelor puternice

16:30, 21.05.2024 - A murit din cauza turbulențelor! Un om a murit și cel puțin 30 au fost raniți intr-o cursa Londra – Singapore a companiei Singapore Airlines care a intalnit un front de turbulențe severe, cu o ora și 30 minute inainte de a ajunge la destinație. Dupa ce avionul a pierdut 1.800 de metri altitudine, piloții…

Doliu imens in muzica internaționala: A murit unul dintre parinții fondatori ai rock and roll-ului

14:40, 02.05.2024 - Chitaristul american Duane Eddy, considerat de mulți drept unul dintre parinții fondatori ai rock and roll-ului, a murit la varsta de 86 de ani.Decesul sau a survenit pe 30 aprilie in Franklin, Tennessee, a declarat soția sa, Deed. Cauza a fost cancerul.

Dupa o baie in piscina, o fetița de 10 ani a murit din cauza unei amibe mancatoare de creier

12:05, 01.05.2024 - Naegleria fowleri, cunoscuta ca „amiba care mananca creierul”, a facut o victima de doar 10 ani. Micuța balerina Stefania Villamizar Gonzalez a murit la doar 10 ani. Amiba a ucis pana acum 97% dintre persoanele care au luat contact cu ea. O fetița din Columbia s-a stins dupa ce a luat amiba mancatoare…

Tatal Andreei, studenta de la Medicina ucisa de Mirel, declarații sfașietoare, la o luna de cand tanara a fost ucisa. Parinții ei, copleșiți de durere: „Mi-e atat de dor”

21:10, 25.04.2024 - A trecut o luna de cand Andreea Morega a fost ucisa de Mirel Dragomir, in Timișoara. Familia studentei de la Medicina nu iși poate reveni din șoc. Parinții ei sunt copleșiți de durere și spera ca, intr-un final, sa se faca dreptate.

O fetița de nici doi ani a murit dupa ce a inghițit bilute magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru parinti: ”Sa nu cumpere asa ceva...”

12:50, 25.04.2024 - O fetita in varsta de un an și opt luni a murit, dupa ce a ingerat cateva bilute magnetice. Parinții micuței sunt din Romania, insa de mai bine de un deceniu este stabilita in Germania. Ce mesaj a transmis mama copilului pentru dupa tragedia petrecuta in familia ei.

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.

O fetița de un an, din Brașov, a murit din cauza rujeolei / Numarul deceselor a ajuns la 9 de la inceputul epidemiei

17:01, 20.03.2024 - Institutul National de Sanatate Publica a informat miercuri ca, in perioada 1 ianuarie 2023 – 17 martie 2024, s-au confirmat 8.845 de cazuri de rujeola. In ultima saptamana, s-au inregistrat 825 de cazuri noi si un deces raportat la o fetita in varsta de 1 an si 2 luni, nevaccinata antirujeolic, din…

O fetița de un an a murit din cauza rujeolei / Numarul deceselor a ajuns la 9 de la inceputul epidemiei

13:46, 20.03.2024 - Institutul National de Sanatate Publica a informat miercuri ca, in perioada 1 ianuarie 2023 – 17 martie 2024, s-au confirmat 8.845 de cazuri de rujeola. In ultima saptamana, s-au inregistrat 825 de cazuri noi si un deces raportat la o fetita in varsta de 1 an si 2 luni, nevaccinata antirujeolic, contact…


Ce parere ai despre aceasta stire?