Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

După trei divorțuri, un bărbat a găsit fericirea în brațele unei… popuși gonflabile

Publicat:

Dupa trei casnicii eșuate, un australian și-a gasit sufletul pereche. Suprinzator, insa, dar nu este vorba despre o alta femeie, ci despre o … papușa gonflabila, pe care barbatul afirma ca o iubește, relateaza Metro.co.uk. Murray susține ca alaturi de Noni, papușa lui gonflabila, a trait experiențe unice pe care nu le-a experimentat impreuna cu niciuna dintre cele trei foste soții. “A durat mai bine de un an sa invaț cum sa fac dragoste cu papușile”, a povestit barbatul, intr-un interviu acordat ABC. El a continuat și a spus ca, dupa ce și-a dat seama cum sa faca acest lucru, a ajuns pe culmile…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Irina Shayk, pregatita pentru o noua relație! Cum trebuie sa fie partenerul ideal pentru celebrul model: „Are nevoie de un barbat...”

16:06, 28.04.2024 - In lumea stralucitoare a modei și a celebritaților, Irina Shayk, cu un palmares impresionant in industrie și o avere considerabila, este gata sa iși deschida inima pentru o noua relație. Dupa desparțirea de actorul Bradley Cooper in 2019, aceasta cauta acum partenerul ideal care sa indeplineasca cerințe…

Anamaria Prodan s-a schimbat total de cand are o relație cu Ronald Gavril. Cum se comporta unul cu celalalt atunci cand sunt acasa. „Exact ca un copil”

11:10, 20.04.2024 - Anamaria Prodan și Ronald Gavril traiesc de cateva luni o frumoasa poveste de dragoste. Locuiesc impreuna și se inteleg foarte bine. Impresara a vorbit recent despre cum decurg lucrurile in viața ei personala și cat de mult a schimbat-o iubitul ei.Anamaria Prodan și Ronald Gavril sunt de nedespartit,…

Xtra Night Show. Cum s-a schimbat viața Anamariei Prodan de cand formeaza un cuplu cu Ronald Gavril: „Un barbat adevarat”. Simte ca și-a gasit fericirea

23:30, 19.04.2024 - Anamaria Prodan și Ronald Gavril sunt impreuna de cateva luni și sunt de nedesparțit de cand formeaza un cuplu. Impresara are doar cuvinte de lauda la adresa iubitului ei și spune ca a vazut ce inseamna, de fapt, sa fie cu adevarat fericita langa partener.

Cel mai batran om din lume, nu ar fi, de fapt, cel mai batran. Un barbat din Peru susține ca are mai mult cu 13 ani

23:26, 09.04.2024 - La cateva zile dupa ce Guinness World Records l-a desemnat pe britanicul John Alfred Tinniswood, de 111 ani, ca fiind cel mai batran om din lume, autoritațile din Peru susțin ca, de fapt, un barbat din regiunea Huanuco este cu mult mai in varsta, avand 124 de ani, relateaza Reuters.

Bibi, implicata intr-o noua relație? Cantareața s-a postat in brațele unui tanar misterios / FOTO

22:40, 22.03.2024 - Se afla sau nu Bibi in acest moment intr-o noua relație? Aceasta este intrebarea la care fanii cantareței așteapta un raspuns, in urma ultimelor postari facute publice de artista pe rețelele sociale. Iata cine este tanarul misterios in compania caruia s-a afișat, de curand, Bibi!

La 62 de ani, un barbat susține ca a facut 217 vaccinuri impotriva COVID. Cum se simte

14:35, 06.03.2024 - Un barbat din Germania, in varsta de 62 de ani, susține ca a fost vaccinat impotriva COVID-19 de 217 ori. Marturisirea i-a facut pe cercetatori sa investigheze daca hipervaccinarea afecteaza sistemul imunitar.


Ce parere ai despre aceasta stire?