Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

După Bayern Munchen, nici Hertha Berlin nu își mai plătește jucătorii nevaccinați care intră în carantină

Publicat:

, directorul sportiv al clubului , a anuntat, marti, ca jucatorii echipei care nu sunt vaccinati si care vor fi nevoiti sa intre in carantina nu vor mai fi platiti in perioada respectiva.

"Am hotarat din 2 noiembrie sa nu platim jucatorii nevaccinati cat timp sunt in carantina", a spus Bobic, pentru presa germana.

La inceputul lunii trecute, conducerea clubului din Berlin i-a anuntat pe jucatorii nevaccinati ca trebuie sa-si achite singuri testele PCR, obligatorii conform protocolului sanitar din Bundesliga.

Bayern Munchen a decis, de asemenea, sa…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Spaima traita in avion de jucatorii unei echipe

19:40, 28.05.2024 - Avionul in care se aflau jucatorii echipei Cadiz, retrogradata in a doua divizie spaniola, a efectuat o aterizare de urgenta la Sevilla, dupa o defectiune mecanica. Delegatia clubului Cadiz trebuia sa ajunga in El Salvador, la inaugurarea unui stadion in onoarea lui Jorge Alberto Gonzalez Barillas,…

Ce nebunie » Au revenit de la 0-3 și au ramas in Bundesliga: imagini spectaculoase

10:40, 28.05.2024 - Bochum s-a salvat dramatic de la retrogradare și continua in Bundesliga. A caștigat cu 3-0 returul barajului cu Fortuna Dusseldorf, dupa 0-3 in tur, apoi s-a impus la penalty-uri cu 6-5. Bochum pierduse pe teren propriu cu 0-3 și parea ca va cadea in 2.Bundesliga la finalul acestui sezon. Jucatorii…

Bayer Leverkusen, cadou special pentru fani dupa cel mai bun sezon din istoria clubului

11:30, 11.05.2024 - Bayer Leverkusen a ajuns la 49 de meciuri fara infrangere, iar gruparea din Bundesliga a anuntat ca va pune la dispozitia fanilor tatuaje gratuite prin care acestia sa-si aminteasca toata viata de un sezon istoric.

Alarma de incendiu dupa un meci din Bundesliga! „Le-am spus jucatorilor sa dea foc terenului, dar nu ma gandeam c-o iau chiar in serios!”

13:26, 29.04.2024 - Incident la Bochum, la finele partidei caștigate cu Hoffenheim (3-2), grație careia echipa locala a trecut peste Mainz și a scapat de locul 16 de baraj pentru evitarea retrogradarii ️ Jucatorii și-a au aprins țigari in vestiar și au declanșat astfel alarma, pompierii evacuand cladirea de la stadion…

Mijlocasul Naby Keita (Werder Bremen), suspendat pentru restul sezonului de conducerea clubului

17:25, 16.04.2024 - Werder Bremen a anuntat ca l-a suspendat pe mijlocasul Naby Keita pentru tot restul sezonului dupa ce acesta a parasit lotul formatiei, suparat ca nu a fost titular la meciul cu Bayer Leverkusen, de duminica, din Bundesliga, scrie DPA, potrivit Agerpres.

A murit unul dintre jucatorii emblematici ai lui Eintracht Frankfurt, campion mondial cu Germania de Vest in 1974

14:35, 16.04.2024 - Clubul Eintracht Frankfurt a anunțat marți moartea lui Bernd Holzenbein, fost jucator legendar al gruparii din Bundesliga. Fostul mijlocaș ofensiv a cucerit trofeul Cupei Mondiale de fotbal alaturi de Germania la ediția din 1974.

Bundesliga: Bayer Leverkusen caștiga primul titlu din istoria clubului

20:25, 14.04.2024 - Bayer Leverkusen este noua campioana a Germaniei. Echipa antrenata de Xabi Alonso a invins pe teren propriu Werder Bremen, scor 5-0 și a caștigat matematic titlul in Bundesliga, primul din istoria clubului.

„Nu mai vreau sa vad aroganța la Bayern” » Se anunța schimbari majore la club intr-un sezon negru. Jucatorii, amenințați!

15:15, 07.04.2024 - Bayern a pierdut titlul, Leverkusen mai are nevoie de o singura victorie in ultimele 6 etape pentru a fi campioana Germaniei. Un an de coșmar pentru bavarezi. Directorul sportiv Max Eberl anunța: „Multe lucruri vor trebui schimbate”. Nu va fi doar alt antrenor. Avertisment pentru jucatori: „Veți ajunge…


Ce parere ai despre aceasta stire?