Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dulceață de pepene – cum se prepară pentru a păstra savoarea

Publicat:

Dulceața de pepene este considerata de mulți un deliciu, asta deși nu este printre cele mai populare dulcețuri de pe plaiurile mioritice. Totuși, pentru a pastra gustul inconfundabil al pepenelui și in restul anului, putem prepara dulceața de pepene roșu sau galben, dupa preferințe.Pepenele roșu și pepenele galben - beneficiiPepenii sunt fructele racoritoare ale verii, pline de vitamine, minerale și antioxidanți și cu un aport scazut de calorii.Exista doua tipuri de pepeni, dar sute de alte souri diferite intr-o gama variata de forme, culori, dimensiuni și mai ales gusturi.Vitamina C din compoziția…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fructul care imbunatațește digestia și previne balonarea

00:50, 03.05.2024 - Disconfortul digestiv simțit dupa o masa copioasa de Paște este greu de suportat, moment in care starea de bine este cu mult afectata. Preparatele tradiționale pregatite pentru masa de Paște sunt delicioase, fiindu-ne greu sa ne limitam la cantitați mici. Cu toate acestea, potrivit specialiștilor, ne…

Sucul-minune pentru piele, ochi si imunitate. Il poți prepara rapid, fara prea multa cheltuiala sau timp investit

12:36, 29.04.2024 - Imunitate. Mai ales la schimbarile de anotimp, cand rezistenta sistemului natural de aparare al organismului in fata infectiilor este cel mai greu incercat, se recomanda cura cu suc de morcov. Vitaminele A si C, vitaminele din complexul B, pigmentii din morcov stimuleaza organismul sa produca celule…

Sucul-minune pentru piele, ochi si imunitate. Il poți prepara rapid, fara prea multa cheltuiala și timp timp investit

21:30, 28.04.2024 - Imunitate. Mai ales la schimbarile de anotimp, cand rezistenta sistemului natural de aparare al organismului in fata infectiilor este cel mai greu incercat, se recomanda cura cu suc de morcov. Vitaminele A si C, vitaminele din complexul B, pigmentii din morcov stimuleaza organismul sa produca celule…

Parjoale de orez de post: rețeta buna și simpla

10:35, 12.04.2024 - Pentru cei care respecta Postul Mare sau nu folosesc deloc produse din carne, va oferim o rețeta de parjoale de post. Astfel de cotlete de orez cu legume pot fi consumate la pranz, la cina, cu sau fara garnitura. Ingrediente Orez cu bob rotund – 150 g de crupe sau 400 g de orez fiert.Morcovi – un morcov…

26 Martie – Ziua spanacului. Care sunt beneficiile plantei?

11:35, 26.03.2024 - Iata ca exista inca o „sarbatoare” a zilei de 26 Martie. Ziua naționala a spanacului ne amintește de beneficiile pe care aceasta planta le are asupra organismului nostru. Spanacul este renumit datorita aportului de vitamine și minerale pe care le aduce corpului nostru, daca este consumat. Pe langa beneficiile…

Fructul care te ajuta sa adormi și care stimuleaza producția de serotonina

19:40, 25.03.2024 - Știm ca exista anumite lucruri pe care trebuie sa le evitam daca vrem sa ne bucuram de un somn odihnitor, precum zaharul, alcoolul și cofeina, insa exista și un fruct pe care ar trebui sa-l mancam inainte de culcare, relateaza Mirror.

Cand se bea ceaiul verde ca sa fie cu adevarat benefic

23:25, 04.03.2024 - Ceaiul verde este o bautura foarte indragita de catre iubitorii de ceaiuri, care pe langa gustul sau deosebit are și numeroase beneficii pentru sanatate. Aceasta bautura este recunoscuta pentru proprietațile sale nutritive, fiind bogata in antioxidanți, vitamine și minerale. Cu toate acestea, pentru…

Beneficii pentru sanatate ale migdalelor: Ajuta la calmarea, tonifierea și intinderea pielii

11:51, 27.02.2024 - Migdalele sunt adevarate cufere de comori atunci cand vine vorba de nutrienți precum vitamina E, zinc, potasiu și acizi grași. Acestea va pot stimula memoria, pot menține o vedere buna, poți stimula sistemul imunitar și chiar va ajuta la imbunatațirea digestiei. Acestea sunt și o sursa potrivita pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?