Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dulceața de dovleac plăcintar, o delicatesă pe care trebuie să o încerci - Este ideală la micul-dejun

Publicat:

Asadar, daca vrei sa te bucuri cat mai mult timp de savoarea dovleacului, poti sa incerci aceasta reteta pentru care ai nevoie de cateva ingrediente, scrie Lyla.ro .Ingrediente:– un kilogram de dovleac placintar– 800 de grame de zahar– 250 ml de apa– 50 de grame de zahar vanilat– zeama de la o lamaieMod de preparare:Sparge dovleacul in doua, inlatura semintele si nervurile din jurul lor, dupa care taie-l in bucati mai mici sa-i putem curata coaja mai usor.Curata coaja, apoi taie bucatile de dovleac in cuburi mai mici. Dovleacul nu oxideaza, ca alte fructe, dar il es bine sa-l stropesti, totusi,…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Paște cu gust de Acasa: Sarbatorește cu produsele Hanul Boieresc de la PENNY

16:20, 29.04.2024 - Cand vine vorba de Paște, preparatele tradiționale romanești nu sunt doar mancaruri - sunt povești ale unor timpuri care ne amintesc de acasa. Și ce mod mai bun de a spune aceste povești decat cu ajutorul gamei Hanul Boieresc. Hanul Boieresc, marca proprie a PENNY, se distinge prin calitate și respect…

Așa faci cel mai bun pește la cuptor. Ingredientul secret pentru un preparat sofisticat

09:45, 25.03.2024 - Ingrediente: 1 somon intreg, nu prea mare3 fire de praz2-3 linguri ulei de masline1 pahar de vin alb4 caței de usturoi, tocat marunt5 crenguțe de cimbru, proaspete, de preferat1 pahar de apa1 grepfruit, de marime medie, taiat in felii de 1 cm grosimesarepiperMod de prepararePreincalzeste cuptorul la…

Cea mai gustoasa zacusca. Ce trebuie sa faci cu legumele inainte de a le cali: trucul lui Radu Anton Roman

14:20, 22.03.2024 - Zacusca este un preparat extrem de indragit in bucataria romaneasca. El se pregatește toamna, de obicei, insa este la mare cautare și in perioadele de post de peste an.In cartea sa ”Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, Radu Anton Roman a explicat, pas cu pas, modul de preparare al zacuscai.Ingrediente…

Mancare de urzici frecate cu malai. Urzici muntenești

16:25, 20.03.2024 - Rețeta urzicilor preparate in acest mod face parte dintre rețetele vechi, transmise din generație in generație, in zona de sud a țarii. Cine a copilarit la bunici in Muntenia și Oltenia, cu siguranța este familiarizat cu o astfel de mancare. Mancarea se servește cu mamaliga, chiar daca are in conținutul…

REȚETA DE POST: Painici cu „lapte” vegetal (VIDEO)

21:40, 18.03.2024 - Luni, 18 Martie a inceput Postul Paștelui. Acesta dureaza 48 zile, mai precis, pana in data de 4 Mai. Postul reprezinta abținerea de la anumite alimente, dar și pocaința, spovedania și pregatirea spirituala. Postul Mare reprezinta o perioada de pregatire spirituala, insa, pe langa spovedanie și pregatire…

TOP 4 activitați pe care trebuie sa le incerci cand ajungi in București

16:26, 18.03.2024 - Daca te gandești pe viitor sa vizitezi Bucureștiul sau daca locuiești in Capitala Romaniei, dar nu știi ce activitați sa mai incerci in timpul liber, trebuie sa știi ca acest oraș iți ofera o gama impresionanta de alternative de neratat. Acestea sunt ideale pentru gusturile tuturor și sunt potrivite…

Icre cu fasole. Cum prepari aceasta delicatesa de care puțini au auzit

11:35, 16.03.2024 - Icrele cu fasole reprezinta o alternativa delicioasa și sanatoasa la icrele obișnuite. Iata cum poți prepara aceasta rețeta simpla:Ingrediente:200g fasole alba sau fasole boabe (pot fi folosite și fasole neagra sau fasole roșie)1 ceapa mica, tocata marunt2 caței de usturoi, marunțiți2 linguri ulei de…

Cea mai simpla rețeta de mucenici fierți muntenești: ingredientul folosit de Radu Anton Roman - gustul copilariei

10:50, 07.03.2024 - Mucenici muntenesti (fierti)Ingrediente:125 ml ulei1 lingurita de sare500 ml apa1 kg de faina sau cat primeste uleiul si apaSirop: 1 ceasca de miez de nuca macinat3 linguri de zahar1 lingurita scortisoarazahar vanilatcoaja rasa de la o lamaieMod de preparare:Se incalzeste putin apa, se cerne faina pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?