Dulceață de corcodușe – rețete rapide de gem și dulceață de corcodușe
Publicat:Corcodușele, sau zarzare, denumirea de pe vremuri, sunt fructele verii. Sunt dulci sau cu un gust ușor acrișor și pot fi consumate ca atare, dar și in rețete de dulceața sau gem. Mai jos iți spunem cele mai ușoare rețete de dulceața de corcodușe.Unul dintre deserturile copilariei, dulceața de corcodușe este și astazi pregatita de gospodine. Are un gust acrișor și poate fi adaugata in rețete de prajituri sau consumata ca atare, pe o felie de paine prajita. Iata ce rețete de dulceața de corcodușe poți incerca sa pregatești.Rețete dulceața de corcodușeDulceața de corcodușeIngrediente1,5 kg corcodușe;1…
Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…
Sursa articol: libertatea.ro
Stiri pe aceeasi tema
Orez cu fructe de mare
00:05, 19.04.2024 - Ingrediente pentru doua portii: 200 g fructe de mare (congelate)125 g orez300 ml apa1 ceapa1/2 ardei gras roșu50 g unt2 caței de usturoiSare, piper, curryZeama de lamaie Mod de preparare: Intr-o tigaie, punem jumatate din cantitatea de unt, adaugam orezul și il gatim 2-3 minute. Adaugam ceapa și ardeiul…
Rețete de prajituri marmorate
09:05, 15.04.2024 - Prajitura marmorata este, de regula, aluatul pufos, fraged, in care adaugi diferite ingrediente și arome care sa se imbine perfect in straturi distincte, pentru a obține un aspect marmorat. Iata și cateva rețete de prajituri marmorate.De regula, daca adaugi cacao sau creme de prajituri, sau așezi prajitura…
Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman
18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…
Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman
14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…
Rețeta de masline pane. Cum faci masline pane umplute cu branza
09:05, 28.03.2024 - Maslinele pane au o textura crocanta și pot fi gustarea ideala sau preparatul perfect de la aperitiv, pentru toți membri familiei. Iata cum faci acasa masline pane.Pentru a pregati masline pane, poți alege orice tip de masline, in funcție de preferințe, singura condiție este sa fie fara samburi. Pentru…
Pulpe de pui rumenite si morcovi crocanti, la cuptor
00:31, 22.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de pui1/2 lamaie1 baton de scortisoara1 lingurita sare1 lingurita piper2 catei de usturoi1 lingurita curry1 lingura de ulei de masline1 punga magica Mode de preparare Condimentam pulpele cu sare, piper, curry, le stropim cu uleiul de masline si zeama de lamaie. Le punem apoi in…
Rețete quiche de primavara – cele mai bune rețete de tarte din legume
09:05, 15.03.2024 - Tarta facuta din legume și aluat, care este cunoscuta sub denumirea de quiche, este unul dintre cele mai indragite preparate culinare. Este ideal pentru consum in orice moment al zilei și poate fi realizat din orice tip de legume preferi. Mai jos iți recomandam cele mai gustoase rețete de quiche. Idei…
Cum prepari celebrii mucenici muntenești? Rețeta delicioasa a lui Catalin Scarlatescu: aroma de care te vei indragosti
17:51, 27.02.2024 - Ingrediente mucenici muntenești a la chef ScarlatescuPentru aluatul de mucenici muntenești500 de grame de faina50 de grame de drojdie200 de ml de apa calduta100 ml de uleisarezahar vanilatPentru zeama mucenicilor2-3 litri de apa350 de grame de zahar800 de grame de nuca macinata1 lingurita de scortisoaracoaja…