Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dublu standard: la Fanta stăm mai bine, la Milka mai rău ca în Vest. Studiu de ultimă oră

Publicat:

 In cazul bauturii racoritoare, in urma analizei produselor din trei tari, au fost sesizate diferente cu privire la continutul de suc de fructe: Romania: minim 5% suc de portocale, din concentrat; : 3,7% suc de portocale si 1,7% suc de citrice, din concentrat; Spania: 8% suc de portocale, din concentrat. O alta diferenta sesizata este reprezentata de numarul de aditivi alimentari, in produsele din Romania regasindu-se cinci aditivi, in cele din opt aditivi si, respectiv, in Spania zece aditivi. Deci, Fanta din Romania are mai puțini aditivi decat cea din Spania

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania, Italia și Grecia, țarile in care barbații lasa casa exclusiv in sarcina femeilor

10:55, 10.05.2024 - Poate ca intr-o zi diferențele salariale dintre barbați și femei se vor reduce. Poate, candva, mai multe femei vor ajunge in funcții de conducere. Dar cu greu se va schimba balanta instituita de secole in cel mai puternic bastion al inegalitații: viața de familie și treburile casnice, arata publicația…

Comisia Europeana publica o analiza de țara pentru Romania și alte șase state membre

20:11, 08.05.2024 - Comisia publica o analiza de țara privind convergența sociala pentru șapte state membre in contextul semestrului european. Comisia a publicat o analiza de țara detaliata in domeniul ocuparii forței de munca, al competențelor și al incluziunii sociale pentru Romania, Bulgaria, Estonia, Spania, Italia,…

O boala extrem de periculoasa din Epoca Victoriana a revenit puternic in Europa

14:25, 08.04.2024 - In ultimele luni, s-au inregistrat cele mai multe cazuri din ultimii 60 de ani de tuse convulsiva, o boala infecțioasa care afecteaza plamanii și caile respiratorii. Cei mai mulți bolnavi au fost depistați in Croația, Cehia, Danemarca, Belgia, Spania și Marea Britanie.

Explozie de cazuri de tuse convulsiva in Europa. In ultimele luni s-au inregistrat cele mai multe imbolnaviri din ultimii 60 de ani

10:55, 08.04.2024 - O boala extrem de periculoasa din Epoca Victoriana a revenit puternic in Europa. In ultimele luni, s-au inregistrat cele mai multe cazuri din ultimii 60 de ani de tuse convulsiva, o boala infecțioasa care afecteaza plamanii și caile respiratorii. Cei mai mulți bolnavi au fost depistați in Croația, Cehia,…

Eurostat: Aproape 10 milioane de angajați in UE in domeniul serviciilor de cazare și alimentație publica

16:35, 02.04.2024 - Sectorul serviciilor de cazare și de alimentație publica din UE a angajat 9,9 milioane de persoane, a generat o valoare adaugata de 203,6 miliarde euro și a acumulat o cifra de afaceri neta de 446,0 miliarde euro in 2021, arata datele Eurostat. Astfel, sectorul a contribuit la 6,3 % din persoanele angajate…

Romania, cea mai afectata de inflație din UE

16:00, 06.03.2024 - Romania e pe locul 1 la inflație! In țarile Uniunii Europene, inflația a scazut treptat și constant de la varful de 11,5%, inregistrat in octombrie 2022. Potrivit Eurostat , biroul de statistica al UE, in ianuarie 2024 inflația anuala in UE a fost de 3,1%, in scadere de la 3,4% in decembrie 2023. Aceasta…

Gimnastica online, noua invenție a Federației Romane de Gimnastica

13:30, 02.03.2024 - 45 de sportivi din 14 țari participa sambata la o competiție digitala inovatoare. Este vorba despre prima etapa a Seriei online la gimnastica artistica masculina, anunța Federația Romana de Gimnastica.Sportivii vor concura din sala de antrenament, fiecare gimnast avand posibilitatea sa aleaga…

Romania sta extrem de prost la capitolul mediu, dar ar putea avea noroc. Statele UE cer amanarea drasticelor norme antipoluare

10:41, 18.02.2024 - Pentru a se ține de promisiunea de a atinge un nivel net de poluare zero pana in 2050, UE introduce ținte mult mai drastice pentru reducerea poluarii aerului, care a provocat 253.000 de decese premature in tot blocul comunitar in 2021. Dar statele membre UE insista ca ar mai avea nevoie de o extindere…


Ce parere ai despre aceasta stire?