Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DUBLU OMOR la Ialoveni. O femeie şi un bărbat, găsiţi îngropaţi pe malul unui lac din Surunceni

Publicat:

Descoperire macabra pe malul unui lacul din raionul Ialoveni.Cadavrul unei femei de 43 de ani si a unui barbat de 41 de ani au fost dezgropate de oamenii legii ieri pe malul lacul din satul Suruceni.Potrivit politiei, victimele aveau semne de moarte violente.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

O femeie si un barbat, gasiti morti intr-o casa din Braila. Cu o zi inainte, femeia a cerut ajutor la 112, dar nu a fost gasita

20:00, 11.06.2024 - Un barbat de 50 de ani si o femeie de 44 de ani, concubini, au fost gasiti morti, marti, intr-o casa din localitatea braileana Mircea-Voda, cu urme de violenta pe corp. Cadavrele celor doi au fost gasite dupa ce, cu o zi inainte, femeia a sunat la 112 si a anuntat ca e in pericol, insa politistii nu…

Caz șocant in Neamț! O femeie a nascut și și-a abandonat bebelușul intr-o toaleta

19:05, 29.05.2024 - Descoperire șocanta in Roman, județul Neamț! O femeie in varsta de 36 de ani și-a abandonat bebelușul nascut intr-o toaleta. Oamenii legii au fost inștiințați prin apel la 112, de o alta femeie, despre acest incident.

Caz ingrozitor in Vaslui. Un barbat a fost gasit mort, in apropierea unei școli. O femeie a alertat polițiștii: ”Am crezut ca este un sac de gunoi”

09:40, 24.05.2024 - Descoperire halucinanta in Vaslui! Un barbat a fost gasit mort, pe iarba, in aproaierea unei școli. Cea care a alertat autoritațile a fost o femeie care trecea prin zona. La prima vedere, femeia a crezut ca este un sac de gunoi. Dupa ce s-a apropiat, ceea ce a vazut a șocat-o profund.

Descoperire șocanta in Baia Mare: Cadavrul unui barbat in varsta de 51 de ani gasit intr-un apartament

21:15, 23.04.2024 - Descoperire șocanta in Baia Mare: Cadavrul unui barbat in varsta de 51 de ani gasit intr-un apartament Profita acum : Oferta de nerefuzat Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Baile Felix Oferta de nerefuzat: Hotel Baratsag Hajduszoboszlo START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile…

Descoperire macabra in Baia Mare. Intr-un apartament, oamenii legii au gasit cadavrul unui barbat in varsta de 51 de ani

08:35, 23.04.2024 - O descoperire macabra a fost facuta intr-un apartament din Baia Mare. Oamenii legii au gasit cadavrul unui barbat in varsta de 51 de ani, dupa ce au fost sesizați ca dintr-o locuința se simte un miros ingrozitor.

O femeie a fost omorata in bataie și injunghiata de un barbat. Cadavrul ei a fost ascuns sub o patura / FOTO

16:11, 14.04.2024 - Caz revoltator in Galați. O femeie a fost omorata in bataie și injunghiata de un barbat. Dupa atacul sangeros din casa ei, agresoul i-a ascuns cadavrul sub o patura. Polițiștii fac cercetari la fața loculuim caci criminalul este in libertate.

Descoperire macabra in Galati: Cadavrul unui barbat, invelit intr-o prelata, a fost gasit in spatele Gradinii Publice

16:20, 29.03.2024 - Un barbat a fost gasit mort intr-o zona dezafectata aflata in spatele Gradinii Publice din municipiul Galati, trupul acestuia fiind invelit intr-o prelata si prezentand urme de violenta, informeaza vineri IPJ Galati.

Cadavrul unui barbat, gasit langa Balta Craiovița. Are leziuni și rani grave. Ce ipoteze au polițiștii

23:06, 26.03.2024 - Descoperire șocanta in Craiova! Trupul neinsuflețit al unui barbat a fost gasit in Craiova, in apropiere de Balta Craiovița. Polițiștii au intervenit in urma unei sesizari, iar ceea ce au gasit la fața locului i-a surprins. Cadavrul avea mai multe rani și leziuni pe corp.


Ce parere ai despre aceasta stire?