Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drojdia de bere, benefică pentru organismul nostru în sezonul rece

Publicat:

Deseori, pentru aportul de vitamine B, este folosita ca supliment nutritiv de persoanele vegetariene. Este important de mentionat ca drojdia de bere, recunoscuta pentru gustul ei amar, nu contine vitamina B12 si, prin urmare, nu substituie integral deficitul vitaminic din dieta vegetariana.

Putem regasi drojdia de bere sub forma de pulbere, fulgi sau tablete si o putem adauga in alimente sau in bauturi, in amestec cu apa sau sucuri de legume. Medicul nutritionist ne explica de ce e indicat sa o consumam cand avem imunitatea scazuta si ducem lipsa de anumite vitamine.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ziua mondiala a rasului. Beneficiile bunei dispoziții pentru organismul uman

10:06, 05.05.2024 - Ziua mondiala a rasului. Beneficiile bunei dispoziții pentru organismul uman Ziua mondiala a rasului este celebrata, anual, in prima duminica a lunii mai. In 2024, aceasta zi este marcata la 5 mai. Ziua mondiala a rasului se desfasoara sub deviza „Nu radem pentru ca suntem fericiti, ci suntem fericiti…

Balanța aderarii la UE. Caștig de 65 de miliarde de euro pentru Romania. „Daca vrem sa vedem cum ar fi aratat țara noastra fara UE, ar trebui sa mergem in Republica Moldova”

07:05, 28.04.2024 - Țara noastra a cotizat cu 29,98 miliarde de euro la bugetul Uniunii Europene (UE) și a primit 94,3 miliarde de euro in perioada 1 ianuarie 2007 – 29 februarie 2024, rezultand un excedent de 64,37 miliarde de euro in 16 ani, arata datele Ministerului Finanțelor, primite la solicitarea Libertatea.In contextul…

Rudraksha, un secret vechi de secole al spiritualitații orientale. Promite sa ofere protecție și echilibru VIDEO

14:50, 15.03.2024 - Aceste fructe sunt considerate sfinte in tradițiile spirituale hinduse și budiste și sunt folosite in mod tradițional pentru a crea manunchiuri de margele sau coliere. Ceea ce face atat de special este textura și forma sa distinctiva, avand adesea striuri și proeminențe, ceea ce ii confera un aspect…

Spitalul Floreasca, despre medicul care și-a snopit in bataie doi colegi: 'Orice persoana este considerata nevinovata, pana la stabilrea vinovației'

14:15, 15.03.2024 - Chirurgul Sorin Paun de la Spitalul Floreasca a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 pentru savarsirea infractiunii de purtare abuziva, dupa ce si-a atacat cu electrocauterul doi colegi, in timp ce efectua o interventie chirurgicala asupra unei paciente,…

Lumina UV-C: Cum poate combate bacteriile din apa?

11:05, 05.03.2024 - Apa poate gazdui sute de tulpine de bacterii periculoase ceea ce impune implementarea unor masuri stricte de decontaminare inainte de a fi direcționata spre consum in orice forme. Tehnologia UV reprezinta o metoda foarte eficienta de eliminare a microorganismelor existente in apa, dar are totodata și…

Mihaela Bilic, despre cum putem slabi mancand orice ne place: „Sarmale, cartofi prajiți”

14:50, 26.02.2024 - Putem scapa de kilogramele in plus mancand orice dorim, ne asigura nutriționiștii. Diferența o face marimea porției, deoarece pentru a slabi nu trebuie decat sa injumatațim cantitatea mancarii cu care eram obișnuiți. “Se poate slabi și cu sarmale, și cu ardei umpluți, și cu sandviciuri, și, bineințeles,…

Medicul nutriționist Mihaela Bilic dezvaluie cata paine putem manca zilnic fara sa ne ingrașam

22:50, 19.02.2024 -   Dr. Mihaela Bilic,  medic primar diabet, nutriție și boli metabolice, extrem de apreciata pentru sfaturile pe care le ofera pentru o viața sanatoasa, a clarificat cat de daunatoare este painea și cat de multa poți manca fara sa te ingrași.„Painea n-o consider deloc ca fiind inamicul public numarul…

De ce ne face rau carnea tocata: „Majoritatea o prepara cum nu trebuie și din ce nu trebuie”

16:00, 11.02.2024 - Deseori auzim recomandarea medicilor de a evita carnea tocata sau de a diminua cantitațile consumate. Cu atat mai mult daca ne confruntam cu afecțiuni biliare, hepatice, gastrice sau pancreatice. Sfaturile vin in special in preajma sarbatorilor, cand consumam diverse preparate tradiționale in care este…


Ce parere ai despre aceasta stire?