Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DROB DE MIEL: Secretul preparatului de Paşte pe care îl ştiu puţine gospodine

Publicat:

DROB DE MIEL, IMPORTANT. Intestinele de miel se spala foarte bine in mai multe ape si se freaca cu sare grunjoasa, astfel: se freaca cu sare, se clatesc cu apa calda, iar se freaca cu sare, apoi se clatesc, si tot asa, de 3-4 ori. Apoi, cu ajutorul unui bat rotund din lemn se intorc intestinele pe dos si se repeta tot procesul cu sarea grunjoasa si apa. Se aduna toate intestinele intr-un manunchi sau doua si se innoada la mijloc, apoi se pun la fiert intr-o cratita cu apa, pana cand se inmoaie.


Maruntaiele de miel se spala bine si se pun si ele la fiert intr-o cratita cu apa si…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Mesajul Patriarhului Daniel de Paște: Sa impartasim celor din jurul nostru, prin cuvant si fapte, iubirea, pacea si bucuria lui Hristos

19:30, 01.05.2024 - Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, a transmis, miercuri, un mesaj de Sfintele Pasti, in care afirma ca Invierea Domnului este sarbatoarea iubirii smerite si milostive a lui Hristos cel ce a invins ura, violenta si moartea, daruind oamenilor viata vesnica. El indeamna ca in aceste zile de…

PAȘTE 2024: PROGRAM liturgic la Catedrala Incoronarii din Alba Iulia in Saptamana Patimilor. Semnificația slujbelor

22:05, 29.04.2024 - PAȘTE 2024: PROGRAM liturgic la Catedrala Incoronarii din Alba Iulia in Saptamana Patimilor. Semnificația slujbelor PAȘTE 2024. Program liturgic la Catedrala Incoronarii din Alba Iulia in Saptamana Patimilor. In perioada 29 aprilie – 3 mai, Saptamana Patimilor, in bisericile ortodoxe sunt oficiate slujbele…

Mii de oameni au celebrat intrarea Mantuitorului in Ierusalim: momente emoționante la procesiunea din Capitala

12:36, 29.04.2024 - Pelerini din toata țara au venit la Manastirea Radu Voda din Capitala pentru a asista la procesiunea religioasa de Florii. Enoriașii s-au inchinat in biserica și s-au rugat pentru bunastarea familiilor lor."Fiind mai multi rugamintile sunt auzite altfel si iti da o stare de bine", spune un perlerin. "Suntem…

Cum face indragitul Barbosu’ cartofii prajiti. Secretul retetei, de asta ies crocanti si se fac mai repede: „Nu mai pot de pofta”

13:15, 26.04.2024 - Ovidiu din Bacau – sau Barbosu’, așa cum este cunoscut in mediul online – a dezvaluit cum prepara cartofi prajiți. Pentru a ieși crocanți, bucatarul recomanda ca in tigaie sa se puna foarte puțin ulei, atat cat sa acopere fin fundul vasului de bucatarie. Cum sa gatești cei mai savuroși cartofi. Ingredientele…

Ce sa faci neaparat cu carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Secretul care ii da gust special și crusta aurie

12:50, 26.04.2024 - Mielul este vedeta de Paște și nu lipsește de pe mesele romanilor. Poți da naștere unor preparate de-a dreptul speciale cu ajutorul acestui tip de carne care, insa, nu se gatește deloc ușor. Daca optezi sa o bagi la cuptor și vrei sa iasa frageda și bine rumenita, afla ce trebuie sa faci cu ea […] The…

Cea mai buna bautura care poate inlocui cafeaua. Ușor de preparat, are ingrediente care iți vor da energie pe tot parcursul zilei

19:50, 24.04.2024 - Cafeaua pare un viciu mic, neinsemnat. Insa cand se beau peste o cescuța pe zi din aceasta bautura, apar și problemele de sanatate.Deși are avantaje și dezavantaje, specialiștii recomanda bauturile din plante care nu conțin cofeina sau amestecurile care furnizeaza minții și trupului energia necesara…

Secretul celui mai gustos drob-aperitiv de post. Un deliciu, iese savuros

00:15, 15.04.2024 - Drobul este unul dintre cele mai iubite preparate, nelipsit de pe masa de Paște. Totuși, il putem prepara și inainte de Inviere, dar special de post. Va prezentam cea mai interesanta rețeta, cu care vei putea pregati cel mai gustos aperitiv fara carne. Secretul unui drob de post ca la carte Chiar daca…

Ciorba de peste se face doar cu patru legume. Secretele preparatului traditional, asa se facea odinioara

18:05, 22.02.2024 - Ciorba de pește este unul dintre cele mai iubite feluri de mancare, dar nu toate gospodinele știu sa il pregateasca. Majoritatea pun in aceasta supa o mulțime de legume, dar specialiștii spun ca ai nevoie de doar patru ingrediente. Secretele preparatului tradițional, ca sa iasa ca odinioara. Ingredientele…


Ce parere ai despre aceasta stire?