Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drama URIAŞĂ prin care trece Gabriela Cristea. BOALA cu care se luptă prezentatoarea TV

Publicat:

a dezvaluit cum a aflat ca este bolnava cu tiroida si de ce se considera un caz fericit.

, IN LACRIMI, in direct la TV. "Am crezut ca e o gluma, dar chiar A MURIT"

"Eu am fost un caz fericit. Eu, in momentul asta, pot sa imi tin problemele sub control fara medicatie. Le-am descoperit foarte devreme.

Ca eram obosita nu m-a pus pe ganduri. Mi-am facut la un moment dat analizele, totul a fost in regula. Trei luni mai tarziu a trebuit sa imi refac analizele, pentru ca mi-a cerut un alt medic, iar eu am uitat ca le-am facut inainte. Abia sarisem…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce dorința arzatoare are Celine Dion, la 56 ani. Artista se lupta cu o boala nemiloasa

10:55, 24.04.2024 - Ce dorința arzatoare are Celine Dion, la 56 ani. Artista se lupta cu o boala nemiloasa Continue reading Ce dorința arzatoare are Celine Dion, la 56 ani. Artista se lupta cu o boala nemiloasa at Tabu.

Virusolog de top: „Urmeaza un tsunami masiv iminent al bolilor și deceselor COVID in randul celor vaccinați. Cineva trebuie sa spuna adevarul!”

14:20, 02.04.2024 - Argumentele autorului indica faptul ca natura va corecta aceasta greșeala, dar cu un cost substanțial pentru vieți omenești in țarile cu populație mare vaccinata. Autorul carții „The Immune Escape Pandemic” avertizeaza ca noua criza COVID „iminenta" printre cei vaccinați va provoca „haos" și „colapsul"…

Cum a reacționat Gabriela Cristea, dupa ce i s-a spus ca i-ar putea fi mama soțului ei, Tavi Clonda. Prezentatoarea TV a rabufnit!

14:36, 29.03.2024 - Gabriela Cristea nu s-a mai abținut și a rabufnit in mediul online, dupa ce mai mulți oameni au criticat diferența de varsta dintre ea și soțul ei, Tavi Clonda. Iata cum le-a inchis gura rautacioșilor!

Drama prin care trece Christina Applegate, cunoscuta pentru rolul lui Kelly Bundy. Boala e necruțatoare: "Am 30 de leziuni"

15:05, 27.03.2024 - Christina Applegate, cunoscuta pentru rolul din "Familia Bundy", a facut noi dezvaluiri despre lupta grea pe care o duce impotriva sclerozei multiple. Drama ei a emoționat o generație intreaga, care o admira de ani de zile.

Ziua Mondiala de Lupta impotriva Tuberculozei. Boala care ucide zilnic peste 4.000 de oameni

10:30, 24.03.2024 - Tuberculoza este una din cele mai proeminente probleme de sanatate publica, la nivel mondial. In fiecare zi, global, peste 4.300 de oameni pierd lupta cu aceasta boala. Tratarea acestei maladii a devenit mult mai eficienta, in ultimele decenii, insa TB ramane o boala grava, care afecteaza mai ales persoanele…

Prima și singura reacție a soției lui Marius Țepeliga, dupa ce lautarul a murit. I-a fost alaturi pana in ultimul moment in lupta cu boala / FOTO

12:00, 18.03.2024 - A trecut mai bine de o saptamana de cand Marius Țepeliga a murit. Familia lui iși revine cu greu in urma tragediei. De departe, cea mai afectata este soția lui, Andreea Neagoe, cea care i-a fost alaturi pana in ultimul moment.

Drama mai puțin știuta a lui Nicolae Guța. Și-a pierdut unul dintre frați dupa lupta cu cancerul, iar altul sufera de aceeași boala: „Ce este in sufletul meu...”

11:50, 05.03.2024 - Nicolae Guța a trecut printr-o perioada dificila, dupa ce, in urma mai bine de zece ani, și-a pierdut un frate, pe Samir. Barbatul suferea de cancer, iar aceeași boala i-a creat probleme și fratelui mai mic al manelistului, Ori Linguraru. A ajuns pe un pat de spital in Turcia, dupa ce a fost operat.

Drama neștiuta a Ginei Pistol. De ce nu vorbește prezentatoarea TV despre mama ei

12:45, 23.02.2024 - Gina Pistol a cucerit telespectatorii cu energia ei pozitiva, frumusețea deosebita și entuziasmul molipsitor, insa puțini sunt cei care știu ca in spatele zambetului sau larg se ascunde o copilarie dureroasa. Prezentatoarea TV a trecut prin momente grele inca de cand era doar un bebeluș.


Ce parere ai despre aceasta stire?