Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DRAMĂ în automoilism. Pilotul Frederic Comte a decedat în timpul raliului de la Mont-Blanc

Publicat:

a murit la vârsta de 38 de ani, în urma unui accident care a avut loc vineri, în timpul raliului de la Mont-Blanc, informeaza lexpress.fr.

Comte a iesit în décor, iar mașina acestui a luat foc în timpul celei de-a doua speciale a raliului, în localitatea Draillant.

Copilotul lui Comte, , era chiar soția acestuia. Aceasta a reusit sa iasa din mașina. Ea este internatp antr-un spital din Thonon-les-Bains.

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat decedat dupa ce a intrat cu masina intr-un cap de pod, la Mihaiesti (Valcea)

16:40, 26.05.2024 - Un barbat a murit dupa ce a intrat cu masina intr-un cap de pod pe DN 67 Ramnicu Valcea-Targu Jiu, a informat, duminica, Centrul Infotrafic, potrivit Agerpres.Accidentul s-a produs in apropierea localitatii Mihaesti, judetul Valcea.

Tanar in varsta de 19 ani decedat dupa ce mașina in care se afla a intrat intr-un gard

08:31, 13.05.2024 - A fost accident mortal in cursul nopții pe DJ 504 Popești acolo unde un autoturism a intrat in coliziune cu un gard din beton. La volan se afla un tanar in varsta de 19 ani aflat sub influența alcoolului. Un alt tanar de 19 ani aflat in mașina și-a pierdut viața . „Din verificarile preliminare, […]

Un copil mic și un adolescent au decedat in timpul unui studiu clinic Pfizer bazat pe terapie genetica

12:20, 10.05.2024 - Pfizer a emis, pe 7 mai, o declarație oficiala in care iși exprima condoleanțe pentru moartea subita din cauze cardiace a unui copil mic care a fost inscris intr-un studiu clinic Pfizer bazat pe terapie genetica cu adenovirus, semnaleaza jurnalista Karen Kingston pe blogul sau. Un tanar pacient a murit…

Șofer decedat și pasager inconștient, dupa ce o mașina și o cisterna s-au ciocnit intr-un sat din Prahova

12:11, 07.05.2024 - Soferul unui autoturism a decedat in urma impactului cu o autocisterna, marti, in comuna Aricestii Rahtivani, pe DJ101I, sat Buda, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Prahova, conform Agerpres.

Condamnare pentru un roman care a vrut sa vanda o masina in Germania, dar clientul a murit in timpul drive testului

21:20, 01.05.2024 - Ghinion pur in cazul unui roman care a vrut sa vanda o mașina in Germania. Posibilul cumparator a murit in timpul unui test drive, mașina fiind condusa de romanul care nu deținea nicio diploma sau cunoștința in domeniu.

Un șofer belgian a ramas fara mașina dupa ce a acumulat amenzi de peste 6 milioane de euro

18:05, 27.04.2024 - In timpul unei ample acțiuni de control rutier in toata Belgia, poliția a oprit un șofer care acumulase amenzi neplatite in valoare de peste 6 milioane de euro. Deoarece nu a putut plati suma, polițiștii au sechestrat mașina. Conform publicației RTL.info, verificarea a avut loc miercuri, 24 aprilie.…

Un tanar de 24 de ani a decedat pe un teren de fotbal, la Cioresu: I s-a facut rau in timpul unui meci

10:25, 18.04.2024 - Un tanar de 23 de ani a decedat pe un teren de fotbal, dupa ce i s-a facut rau in timpul unui meci. Potrivit oamenilor legii, tragedia s-a intamplat ieri, 17 aprilie, pe stadionul din comuna Ciorescu.

Drama la un raliu din Ungaria: 4 morți și cel puțin 7 raniți, dupa ce o masina a intrat intr-un grup de spectatori

07:50, 25.03.2024 - Patru oameni au murit și alți șapte au fost raniți, duminica, in timpul unui raliu in Ungaria, dupa ce o mașina a intrat intr-un grup de spectatori, a anuntat politia, citata de AP, potrivit News.ro. Accidentul a avut loc in timpul unei curse intre orasele Labatlan si Bajot, in apropierea Dunarii, in…


Ce parere ai despre aceasta stire?