Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drama cumplită! Fetița de 11 ani din Zalău care a căzut în cap din microbuzul școlar a murit

Publicat:

Astazi, o fetita de numai 11 ani a cazut in cap dintr-un microbuz scolar aflat in mers, la Zalau. Scena groazei s-a petrecut sub ochii colegilor sai, care se intorceau de la scoala. Acum, la doar cateva ore de la cumplita intamplare, micuța a murit.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Drama uriașa a lui Naomy, prima femeie transgender din Romania, care a murit la doar 47 de ani! A fost abandonata intr-un șanț, la trei zile dupa naștere

14:10, 20.04.2024 - Nu mulți știu, dar Naomy a trecut printr-o drama uriașa. Prima femeie transgender din Romania a fost abandonata intr-un șanț, la trei zile dupa naștere. Cantareața a murit la varsta de doar 47 de ani. Iata prin ce clipe grele a trecut regretata artista in viața ei!

Un copil de 3 ani a murit dupa ce o poarta a cazut peste el

21:41, 09.04.2024 - Un copil in varsta de trei ani din comuna Maruntei a murit marti, dupa ce o poarta de acces din gospodaria familiei ar fi cazut peste acesta, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt, Cosmin Lupu.

O fetița de patru ani a cazut a doua oara pe geam, in Mioveni! Copila de 4 ani este in coma. Reacția mamei

15:55, 04.04.2024 - O drama cutremuratoare a lovit orașul Mioveni din județul Argeș, in urma careia o fetița de numai patru ani se afla intr-o stare grava. Dupa ce a cazut pentru a doua oara de la etaj, micuța se zbate acum intre viața și moarte.

Drama lui Horia Moculescu. Fiul secret a murit la 31 de ani. Ce amintiri are marele compozitor alaturi de Ionuț

19:40, 18.03.2024 - Mulți il știu ca un om plin de viața, dar viața l-a pus la incercare. Horia Moculescu a fost casatorit de patru ori, iar in urma cu 16 ani, și-a pierdut fiul. Ionuț a murit in Germania, la 31 de ani.

Un tanar de 26 de ani a cazut și a murit pe terenul de fotbal de langa „Kauflandul” aflat pe strada Banu Maracine

10:15, 06.03.2024 - Un tanar de 26 ani a murit, marți seara, pe un teren de sport din municipiu, zona Kaufland in timp ce juca fotbal. Echipajul medical care... The post Un tanar de 26 de ani a cazut și a murit pe terenul de fotbal de langa „Kauflandul” aflat pe strada Banu Maracine appeared first on Special Arad · ultimele…

DRAMA pe scena politica din Romania: un important lider a murit la numai 46 de ani!

15:25, 17.02.2024 - Președintele Consiliului Județean Vrancea, Catalin Toma, a murit sambata dimineața. El se afla internat la Institutul Matei Balș din București. Senatorul PNL s-a simțit mai rau in ultimele saptamani, insa parea ca și-a revenit, transmit reporterii locali. CJ Vrancea a confirmat decesul Catalin Toma…

Un barbat a murit pe A1 București- Pitești, dupa ce mașina sub care lucra a cazut peste el

09:55, 30.01.2024 - Un barbat, de 68 de ani, a murit, marți dimineața, pe A1 București- Pitești, km 27. Cel mai probabil, barbatul efectua lucrari la mașina personala in momentul in care a fost surprins sub aceasta.

A murit Iosif Lereter, primul fotbalist roman cu 300 de meciuri pe prima scena

17:25, 27.01.2024 - Fostul international roman Iosif Lereter a incetat din viata la varsta de 90 de ani, a anuntat, sambata, clubul de fotbal UTA Arad pe pagina sa de Facebook, conform Agerpres.''Ne luam ramas-bun de la unul din marii capitani ai Utei, unul din marii eroi dintr-o Generatie de Aur a Batranei Doamne:…


Ce parere ai despre aceasta stire?