Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dragostea de părinte nu cunoaște limite! După doi ani de când nu au vorbit, Mădălina îi cere iertare tatălui său pentru greșelile din trecut! „Săru`mâna, tată! Te iubesc!”

Publicat:

 De data aceasta, poștașul de la &"Am ceva sa-ți spun&" merge acasa la .

Deși la început a crezut ca este vorba despre o farsa, barbatul a acceptat invitația de a veni la emisiune. De capatul celalalt al plicului se afla Madalina, fiica lui Vasile.

Odata ce a vazut-o, reacția tatplui a fost mai mult decât surprinzatoare. Deși inițial a vrut sa plece, tatal a dat în lacrimi și a ales sa ramâna, ca sa auda ce are fiica lui de spus.

&"Saru mâna, tata. Vreau sa îți spun câteva cuvinte. Vreau sa-ți aduci aminte…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Madalina Ghenea, declarații rare despre fiica sa și a lui Matei Stratan. Ce a spus despre rolul de mama singura: „Mi-am dorit-o”

17:00, 11.06.2024 - Madalina Ghenea a facut noi declarații despre rolul de mama. Actrița are o fetița, pe Charlotte, din relația cu Matei Stratan, care are acum șapte ani. Iata ce a marturisit celebra romanca!

Știrile Antena Stars. Cat de afectata a fost Karmen Simionescu de lipsa tatalui. Cu ce traume a ramas fiica lui Adrian Minune: „Increderea...” / VIDEO

16:00, 10.06.2024 - Karmen Simionescu a dezvaluit recent cat de afectata a fost in perioada copilariei de lipsa tatalui. Vedeta a marturisit cu ce traume a ramas. Iata ce a marturisit fiica lui Adrian Minune, unul dintre cei mai indragiți artiști din Romania.

Oana Roman a vorbit deschis despre perioada dificila cu care se confrunta fiica ei, Isabela. Dezvaluirile care au atras atenția

14:25, 08.05.2024 - Oana Roman a facut dezvaluiri emoționante despre sterile prin care trece fiica ei, Isabela, și cu ce se confrunta dupa moartea bunicii ei și pierderea prezenței tatalui ei din peisajul de familie.

Fiica lui Ion Țiriac, vacanța exotica de Paște, pe proprietatea de 5,5 milioane de euro a tatalui ei » Alaturi de cine a petrecut Ioana Țiriac

13:36, 08.05.2024 - Ioana Țiriac, unica fiica a lui Ion Țiriac, și-a petrecut vacanța de Paște la conacul de 5,5 milioane de euro al tatalui ei. Ioana Țiriac a ales o vacanța exotica, in Namibia, acolo unde Ion Țiriac deține o proprietate, care l-a costat o avere. Ioana Țiriac este unica fiica a miliardarului roman, din…

Predica de Paște despre ipocrizie: „Daca zice cineva «iubesc pe Dumnezeu», iar pe fratele sau il uraște, mincinos este!”

14:00, 05.05.2024 - Credința e folosita azi pentru a alimenta ura fața de celalalt și razboaie nimicitoare. In poate cea mai frumoasa Pastorala de Paște de anul acesta, IPS Andrei vorbește despre dragostea adevarata a creștinilor, „dragostea care nu pizmuiește, nu se lauda, nu se trufește.”

Fiica lui Costel Corduneanu ii calca pe urme tatalui ei. Elisa face performanța in lumea gimnasticii. Ce se știe despre ceilalți doi copii ai interlopului

10:25, 16.04.2024 - Costel Corduneanu avea trei copii cu cea de-a treia soție. Liderul lumii interlope din Iași și Grațiela Cercel erau impreuna de 16 ani, iar fiica lor, Elisa, face performanța in lumea sportului. Daca tatal ei a fost campion la cadeți, fata lui s-a indreptat catre gimnastica ritmica de la o varsta frageda.

Vladuța Lupau, primele declarații dupa ce a anunțat ca este insarcinata a doua oara. Artista și soțul ei și-au dorit sa devina din nou parinți: „Te iubesc, minune”

21:45, 23.03.2024 - Vladuța Lupau și Adi Rus se pregatesc de un nou capitol in viața lor. Cei doi voiau sa devina parinți din nou, iar dorința este pe cale sa se indeplineasca. Artista este insarcinata din nou și a dat marea veste in cadrul concertului de la Sala Palatului, atunci cand a pregatit un moment special pentru…

Cum arata Anastasia, fiica lui Andrei Gheorghe, la 6 ani de la moartea tatalui sau

20:05, 20.03.2024 - Andrei Gheorghe s-a stins din viața in urma cu șase ani, lasand in urma sa un gol imens. Fiica sa, Anastasia a preferat sa fie mereu o prezența discreta și sa nu fie in lumina reflectoarelor. S-a implicat in domeniul modei, pe care il și studiaza de peste zece ani, ajungand sa colaboreze cu cele mai…


Ce parere ai despre aceasta stire?