Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dragnea şi Tudose încep preludiul măcelului. Care sunt mizele sedinţei PSD de luni

Publicat:

al PSD ii va aduce azi fata in fata pe si , aflati intr-un conflict tacit pentru preluarea puterii in partid. Surse politice au declarat pentru „Adevarul“ ca sedinta va fi una agitata, dar ca nu va avea un deznodamant clar. Va fi doar o tatonare intre cele doua tabere, o pregatire pentru asaltul final

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Surse: Deși merg pe mana lui Cirstoiu, PSD l-ar sustine pe Piedone la Primaria Capitalei

11:40, 16.04.2024 - Surse politice au precizat pentru Adevarul ca PSD ar susține candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Capitalei, in contextul in care candidatul PSD-PNL, Catalin Cirstoiu, este deja erodat de scandaluri.

Alianța PSD-PNL depune lunea viitoare candidatura oficiala a lui Catalin Cirstoiu SURSE

19:05, 15.04.2024 - In condițiile in care in spațiul public s-a discutat despre o posibila retragere a lui Catalin Cirstoiu, Coalitia intenționeaza sa depuna luni, 22 aprilie, candidatura oficiala la Primaria Capitalei, au declarat surse politice pentru Adevarul.

Candidați comuni PSD-PNL la sectoarele 1, 2 și 5. Mihai Tudose, dechiderea de lista la europarlamentare. SURSE

14:25, 25.03.2024 - Liderii PSD și PNL au stabilit sa mearga pe candidaturi comune pentru conducerea mai multor sectoare din București, dar și in cazul primariilor și șefiilor de Consilii Județene din alte orașe aflate acum sub conducerea USR, potrivit unor surse din conducerile celor doua partide.

Medicul Catalin Cirstoiu, favorit pentru a fi candidatul comun al Coaliției la Primaria Capitalei SURSE

10:31, 18.03.2024 - In cazul in care PSD și PNL vor ajunge la un compromis și vor merge pe varianta unei candidaturi comune la Primaria Capitalei, cu prima șansa pleaca medicul Catalin Cirstoiu, susțin surse din Coaliție pentru „Adevarul”

Percheziții in București și alte doua județe. 12 persoane vor fi aduse la audieri SURSE

11:05, 13.03.2024 - Procurorii DNA efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție și de fals, savarșite in perioada 2018-2022. Potrivit informațiilor „Adevarul”, 12 persoane vor fi duse la audieri.

Jocuri de putere in Coaliție. Ce lideri ai PSD și PNL prind un loc fruntaș pe lista pentru europarlamentare SURSE

20:10, 27.02.2024 - PSD și PNL au ajuns la un acord de principiu in ceea ce privește raportul de forțe pentru primele 20 de locuri de pe lista pentru europarlamentare, pe primele poziții fiind lideri cu greutate din cele doua formațiuni, potrivit informațiilor „Adevarul“.

Culise. Cum arata imparțirea locurilor din Coaliție pentru europarlamentare SURSE

07:50, 27.02.2024 - PSD și PNL au ajuns la un acord de principiu in ceea ce privește raportul de forța pentru primele 20 de locuri de pe lista pentru europarlamentare, social-democrații avand cu 5 poziții mai multe fața de liberali, potrivit informațiilor „Adevarul”.

Suspansul se prelungeste: PSD a amanat negocierile pe comasare

16:06, 18.02.2024 - UPDATE PSD a decis sa amane runda de negocieri programata pentru ora 18.00. Surse politice spun ca liderii celor doua formațiuni din Coaliție se vor intalni miercuri. Liberalii si social democrații se reunesc, astazi, intr-o noua ședința pentru a transa problema comasarii alegerilor. Ultima runda de…


Ce parere ai despre aceasta stire?