Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dragnea: Liberalii nu doresc cu adevărat să continue în USL şi cred că au inventat sau caută mereu pretexte

Publicat:

a declarat luni ca liberalii nu doresc cu adevarat sa continue in USL si cauta mereu pretexte, el sperand ca in ultimul ceas conducerea PNL sa inteleaga ca USL este un proiect mai important decat alte proiecte mai mici.



Foto: (c) LIVIU SOVA / AGERPRES ARHIVA

"Noi speram sa se intample (sa ramana unit USL - n.r. ), n-am dori sa se rupa USL. Sigur, daca ne uitam cu atentie la declaratia domnului Atanasiu, care vrea sa intre in Guvern dar il jigneste intr-un asemenea fel pe primul-ministru si noi tinem sa avem dubii, dar noi speram ca…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ședința tensionata a coaliției. Liberalii și social-democrații, discuții aprinse din cauza candidatului la prezidențiale. S-au incalcat unele ințelegeri (surse)

10:30, 13.05.2024 - Este ședința tensionata la Guvern. PSD șin PNL s-au reunit pentru prima ședința de coalție de la inceputul campaniei electorale.Intalnirea are loc in contextul unor tensiuni mari intre liderii celor doua partide.

Situație complicata la Guvern: plapuma e prea mica și acum se cauta soluții. Ar putea crește deficitul bugetar (Surse)

12:25, 29.04.2024 - Un memorandum plecat de la Ministerul Finanțelor arata faptul ca nu vor exista suficienți bani pentru acoperirea creșterilor de venituri. La Ministerul Finanțelor se cauta soluții pentru acoperirea tuturor cheltuielilor, dar este posibil sa se ajunga la creșterea deficitului bugetar.

Zodiile care nu stiu cand sa se opreasca. Vor sa obtina mereu tot ce isi doresc, nu renunta la nimic

13:40, 23.04.2024 - Zodiile care nu știu niciodata cand sa se opreasca și vor sa obțina intotdeauna ceea ce iși doresc. Trei semne zodiacale sunt cunoscute pentru determinarea și perseverența lor. Acești nativi vor mereu sa iși atinga obiectivele chiar daca par imposibile. De cele mai multe ori, aceste zodii starnesc invidia…

Zodiile care nu știu sa renunțe! Nativii obțin mereu ceea ce iși doresc, indiferent de cat de greu le este

13:45, 20.04.2024 - Trei semne ale zodiacului sunt recunoscute pentru perseverența, putere și multa determinare, motiv pentru care intotdeauna iși ating obiectivele chiar daca par imposibile. Iata cine sunt nativii care nu se dau batuți niciodata!

Liberalii clujeni iși depun luni candidaturile la Biroul Electoral: Boc pentru Primarie, Tișe pentru Consiliul Județean / Cine vor fi consilierii locali și județeni din partea PNL

12:10, 20.04.2024 - Continue reading Liberalii clujeni iși depun luni candidaturile la Biroul Electoral: Boc pentru Primarie, Tișe pentru Consiliul Județean / Cine vor fi consilierii locali și județeni din partea PNL at Info real.

Schimbari majore la Consiliul Județean. Liberalii care se bat pentru funcția de vicepreședinte: Radu Rațiu, Maria Forna, Bashar Molhem și Marinela Marc/Cine are cele mai mari șane?

11:10, 19.04.2024 - Continue reading Schimbari majore la Consiliul Județean. Liberalii care se bat pentru funcția de vicepreședinte: Radu Rațiu, Maria Forna, Bashar Molhem și Marinela Marc/Cine are cele mai mari șane? at Info real.

Ședințe decisive la PSD și PNL: lista 'vedetelor' care intra in lupta la europarlamentare

10:00, 21.03.2024 - Conducerile PSD si PNL se reunesc, joi, pentru a definitiva lista comuna la alegerile europarlamentare si candidatii la sectoarele Capitalei, dupa ce in urma cu o zi au anuntat candidatul la Primaria Capitalei, medicul Catalin Cirstoiu, managerul Spitatului Universitar. Liberalii se reunesc de la ora…

'Palatul Imparatului'. Nicolae Ciuca, precizari dupa dezvaluirile G4Media.ro: 'Nu este absolut deloc adevarat'

22:00, 04.03.2024 - G4media.ro a intrat in posesia unui document care arata ca lucrarile de 9 milioane de euro pentru renovarea unei cladiri de pe Bd. Aviatorilor nr. 86 din București au fost secretizate de Oficiul Registrului Național al Informațiilor Secrete de Stat (ORNISS). Cu circa un an mai devreme, același imobil…


Ce parere ai despre aceasta stire?