Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dr. Rafila demontează cele mai frecvente mituri despre COVID. De ce gargara cu bicarbonat sau clorul din apa potabilă nu îl distrug

Publicat:

1. Razele ultraviolete ucid virusul, deci daca stam la soare, coronavirusul dispare.

Razele ultraviolete ucid virusul, dar doar daca acesta se afla pe o suprafața care e expusa acestei radiații ultraviolete. Lampile cu ultraviolete sunt folosite in cabinete medicale, in laboratoare, cabinete stomatologice ca sa decontamineze o anumita suprafața. La oameni, COVID se transmite prin picaturile eliminate, indiferent daca stam sau nu la soare.

2. Specialiștii au descoperit ca vitamina D ajuta la combaterea COVID-19. Daca luam vitamina D, suntem imuni la coronavirus.

Nu devenim…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Primele capșune romanești sunt mai scumpe decat carnea de porc

19:11, 08.04.2024 - Au aparut primele capșune romanești pe piața, cu aproape o luna mai devreme decat eram obișnuiți, pe fondul temperaturilor ridicate din aceasta perioada. Producția este de solar, iar prețul la producator este in jur de 30 lei/kg, ca doar vorbim de trufandale. Pe tarabe, insa, este și mai mare chiar,…

Verdețurile de la taraba, pline de pesticide: valori de 450 de ori peste limita! Toxicologii trag un semnal de alarma: pericolele la care ne expunem

11:16, 21.03.2024 - "Vorbim de alte pesticide depistate in aceste teste. Pesticide care s-a demonstrat ca au un efect de bioacumulare in organismul uman.Efectul este unul cumulativ. Noi ne expunem la mai multe pesticide simultan și fiecare parte va modifica structura acizilor nucleici și va duce la apariția unor mutații…

Verdețurile de la taraba, pline de pesticide: valori de 450 de ori peste limita! Toxicologii trag un semnal de alarma: pericolele la care ne expunem

13:40, 20.03.2024 - "Vorbim de alte pesticide depistate in aceste teste. Pesticide care s-a demonstrat ca au un efect de bioacumulare in organismul uman.Efectul este unul cumulativ. Noi ne expunem la mai multe pesticide simultan și fiecare parte va modifica structura acizilor nucleici și va duce la apariția unor mutații…

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

10:35, 13.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Beneficiile uimitoare ale plantei numite "matura intestinului": iarba de leac pentru zeci de afecțiuni

07:16, 05.03.2024 - “Spanacul se consuma ca aliment de baza pentru diferite mancaruri, precum supe, supe-creme, mancarica de spanac, salata de spanac, tarte cu spanac, si lista poate continua. Aveti grija insa! Daca in timpul prepararii spanacul isi schimba culoarea, daca in loc de verde devine un verde-galbui, atunci…

Beneficiile uimitoare ale plantei numite "matura intestinului": iarba de leac pentru zeci de afecțiuni

13:55, 04.03.2024 - “Spanacul se consuma ca aliment de baza pentru diferite mancaruri, precum supe, supe-creme, mancarica de spanac, salata de spanac, tarte cu spanac, si lista poate continua. Aveti grija insa! Daca in timpul prepararii spanacul isi schimba culoarea, daca in loc de verde devine un verde-galbui, atunci…

Specialiștii au masurat ce impact are asupra creierului „ceata cerebrala” provocata de Covid

16:35, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Covid-ul lung au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, sugereaza un studiu, scrie The Guardian, citat de News.ro. Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19…

Crește numarul infecțiilor respiratorii in județ

22:11, 05.02.2024 - Numarul infecțiilor respiratorii este in creștere in județul Hunedoara, conform monitorizarii autoritaților sanitare in ultimele doua saptamani, raportand datele privind imbolnavirile inregistrate in perioada 8-21 ianuarie. In saptamana 8-14 ianuarie, au fost inregistrate 1626 de cazuri de…


Ce parere ai despre aceasta stire?