Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dovada că Prințesa Charlene și Albert de Monaco nu s-au despărțit! Imaginile care contrazic zvonurile separării / FOTO

Publicat:

Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco au inlaturat orice indoiala cu privire la starea relației lor, contrazicand zvonurile ca ar fi in pragul unei desparțiri. Imaginile recente surprinse in timpul unei escapade in Corsica aduc claritate.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel mai bogat manelist, Vali Vijelie s-a desparțit de soție. Ce se va intampla cu averea sa imobiliara: ”Nu am numarat cate blocuri am!”

15:00, 23.04.2024 - Vali Vijelie s-a desparțit de mama copiilor sai, fapt confirmat și de acesta. ”Din acest moment, fiecare iși vede de viața lui”, a declarat soția solistului. Carmen Rusu a dat de ințeles ca va continua sa se ocupe de afacerea imobiliara a familiei.  Vijelie, pe numele sau Valentin Rusu, și Carmen, cea…

A fost adoptata „Legea pacanelelor”

14:51, 09.04.2024 - In Camera Deputaților a fost adoptat marti proiectul de lege prin care se interzic jocurile de noroc de tip „slot machine” in localitatile care au sub 15.000 de locuitori. Camera Deputaților e for decizional, astfel ca legea va merge la promulgare la președintele Klaus Iohannis. „Legea pacanelelor”…

Un spectator l-a neutralizat pe unul dintre atacatorii din Moscova, ca sa-și salveze soția: „A dat dovada de un curaj de neegalat”

19:01, 23.03.2024 - Un spectator care urma sa asiste la concertul din Crocus City Hall din Moscova a „neutralizat unul dintre teroristi”, potrivit Comitetului de Investigatii al Rusiei, o autoritate federala de ancheta, informeaza bbc.com.

De ce s-au desparțit Oana Roman și Cornel Pasat. Care a fost adevaratului motiv al separarii dintre cei doi: „Relația noastra s-a stricat din cauza…”

18:35, 08.03.2024 - De curand, in cadrul unui interviu de tip podcast, Oana Roman a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Cornel Pasat. Iata care a fost adevaratului motiv al separarii dintre cei doi! Vedeta a facut declarațiile momentului.

Donatorii de sange vor beneficia de reducerea impozitelor

13:00, 05.03.2024 - Camera Deputaților a adoptat un proiect de lege prin care donatorii de sange vor beneficia de reducerea impozitelor. Proiectul de lege are ca obiect de reglementare instituirea posibilitatii acordarii, de catre consiliile locale, a unei reduceri procentuale a impozitelor pe cladiri si pe teren pentru…

Casa Alba: Retragerea armatei ucrainene din orasul Avdiivka este dovada „costului inactiunii” Congresului american

10:40, 18.02.2024 - Retragerea armatei ucrainene din orasul Avdiivka, estul tarii, este dovada „costului inactiunii” Congresului american, care blocheaza un ajutor militar suplimentar de 60 miliarde de dolari Kievului, a denuntat sambata Casa Alba, potrivit AFP. Purtatoarea de cuvant a Consiliului Securitatii Nationale,…

Florin Ristei și Naomi Nedman s-au desparțit! Motivul separarii, dezvaluit de artist: ”Sunt suparat” / VIDEO

10:21, 18.02.2024 - Florin Ristei și Naomi Hedman nu mai formeaza un cuplu! Dupa o lunga perioada in care fanii au speculat acest lucru, artistul a decis sa clarficie situația și sa spuna afevarul despre ce se intampla intre el și actuala fosta iubita! Iata care a fost motivul separarii celor doi.

Ralflo, componentul trupei Alb Negru, s-a desparțit de iubita! Artistul vorbește despre motivul separarii: "Eu am facut totul" / Video

22:45, 15.02.2024 - Ralflo, componetul trupei Alb Negru, vorbește despre desparțirea de iubita. Artistul face declarații exclusive despre motivele separarii. Cantarețul spune ca a facut totul de dragul persoanei iubite.


Ce parere ai despre aceasta stire?