Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Două voci care îți dau fiori! Elena Hasna și Alex Pîrvu au deschis ediția specială "Next Star" cu un moment magic

Publicat:

Doua voci unice descoperite pe scena "" au revenit în spectacolul talentelor, cu ocazia unei ediții cu totul și cu totul speciale.

În Saptamâna Mare, și Alex Pîrvu, ne-au emoționat pâna la lacrimi cu o interpretare magistrala a piesei "I want to spend my lifetime loving you".

Fara cuvinte!

In fiecare JOI, vezi cea mai noua ediție "" de la 10:00, in AVANPREMIERA pe AntenaPlay și de la 20:30, LIVE la Antena 1 și pe AntenaPlay!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Diana și Silvestru Șoșoaca, impersonați pe scena iUmor de Serban Georgevici și Claudia Susanu, intr-o ediție speciala

14:45, 10.05.2024 - Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, intr-o ediție cu totul speciala a emisiunii iUmor, in care va fi ales Președintele Juriului, telespectatorii vor putea urmari o o serie de momente speciale, puse in scena de vedete autohtone, inspirate din politica romaneasca.

Radu Pietreanu, invitat in Gala Romania, ești Campioana!, in ediția speciala de Paște difuzata duminica, de la ora 20.00, la Antena 1. „Sunt mandru ca sunt roman, pentru ca Romania este, in sfarșit, campioana, in Europa, la... bautura!”

14:06, 04.05.2024 - Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, telespectatorii vor urmari o ediție cu totul speciala a emisiunii iUmor, in cadrul careia mai multe vedete autohtone au prezentat nominalizarile pentru cele mai inedite categorii.

Iulia Albu, apariție electrizanta pe scena iUmor, in Gala Romania, ești Campioana!, in ediția speciala de Paște difuzata duminica, de la ora 20.00, la Antena 1

15:26, 03.05.2024 - Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, telespectatorii vor putea urmari o ediție cu totul speciala a emisiunii iUmor, in cadrul careia mai multe vedete autohtone au prezentat nominalizarile pentru cele mai inedite categorii.

iUmor. Romica Țociu, moment de excepție! Au venit pe scena cu un gratar și au prajit mici: ”Vrem sa ii gustam” / VIDEO

22:10, 28.04.2024 - Ediția din aceasta seara a inceput cu un moment de excepție la iUmor! Romica Țociu și Cornel Palade le-au facut o surpriza juraților! Cu cateva zile inainte de 1 Mai, cei doi au adus un gratar pe scena și au prajit mici! Iata cum au rreacționat jurații!

Renault 5 electric primește o ediție speciala Roland Garros

10:35, 26.04.2024 - Turneul de tenis de la Roland Garros este unul dintre cele mai cunoscute evenimente de acest gen. Renault este partenerul oficial al turneului francez din 2022, iar pentru ediția de anul acesta constructorul din Hexagon a pregatit ceva special. Mai exact, o ediție speciala Renault 5 E-Tech Roland Garros.…

Noul Mercedes-AMG CLA 45 S Edition 1: ediția speciala va fi produsa in 25 de exemplare

13:05, 03.04.2024 - Versiunea de performanța Mercedes-AMG CLA 45 S a primit o ediție speciala. Aceasta este botezata simplu Edition 1 și este o ediție care va fi oferita exclusiv pe piața din Statele Unite. De asemenea, noua ediție va fi una foarte rara, deoarece constructorul german va construi doar 25 de exemplare ale…

Power Couple Romania, 5 martie 2024. Ce cuplu a fost propus la eliminare in ediția din aceasta seara: „Am crezut pana in ultimul moment ca suntem ultimii...” / VIDEO

00:30, 06.03.2024 - In ediția din aceasta seara, chiar inainte de semifinala, un alt cuplu a fost propus spre eliminare. Cine sunt cei doi concurenți care risca sa piarda tot și sa paraseasca maine seara concursul.

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Moment emoționant pe scena emisiunii. Emi și Cuza, in pielea Stelei Popescu și a lui Alexandru Arșinel. Reacția juraților / VIDEO

22:00, 24.02.2024 - Ediția din aceasta seara de la Te cunosc de undeva! a adus o noua provocare pentru Emi și Cuza, asta pentru ca au avut de pregatit un moment cu totul special, dar in același timp. S-au transformat in Stela Popescu și Alexandru Arșinel.


Ce parere ai despre aceasta stire?