Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Două surori au fost atacate de un câine care a reușit să scape dintr-o curte de pe stradă din Reșița

Publicat:

Doua surori au fost atacate de un caine care a reușit sa scape dintr-o curte de pe strada din reșița. Una dintre surori a ajuns la spital, dupa ce a fost mușcata de picioare, anunța MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Caraș-Severin, incidentul a avut loc luni, cand cele doua surorui se indreptau spre un magazin din apropierea locuinței, din cartierul Doman din Reșița.

Pe strada principala, in dreptul unei proprietați a carei ușa era intredeschisa, a reușit sa scape un caine de talie mare, care s-a napustit asupra celor doua.

Citește și: Ministrul

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pacanelele, drog municipal și-un pic orașenesc

09:35, 19.04.2024 - CARAȘ-SEVERIN – In limitele stabilite de noua lege privind exploatarea jocurilor de noroc, carașenii vor putea juca doar in Reșița, Caransebeș și Bocșa! Legea adoptata in 9 aprilie de Camera Deputaților și promulgata de președintele Iohannis prevede ca o sala de joc, adica „spațiul propus, daca are…

Copil de trei ani gasit singur pe strada, in fata unui magazin din Gaesti. Cum a reușit micuțul sa plece din casa

23:25, 14.04.2024 - Un barbat a gasit un copil de trei ani singur, pe strada, in fata unui magazin din orasul dambovitean Gaesti, si a anuntat Politia, care l-a dus mamei, informeaza, duminica, IPJ Dambovita.

VIDEO! Doi boxeri, salvați de jandarmii montani

15:55, 11.04.2024 - REȘIȚA – Nu, nu este vorba despre doi pugiliști rataciți prin munți, ci despre doua patrupede gasite dezorientate printre mașini și oameni, in zona Jandarmeriei carașene! Totul s-a intamplat miercuri, cand jandarmii montani care se intorceau din misiune au remarcat doi caini din rasa Boxer, speriați…

O femeie din Timișoara rapita și ținuta captiva de fostul iubit! Cum a reușit sa scape din mainile barbatului

14:35, 07.04.2024 - O femeie a trecut prin momente de coșmar dupa ce s-a intalnit cu fostul ei iubit. S-a urcat de buna voie in mașina lui, iar acesta a agresat-o și a lovit-o in repetate randuri. Apoi a ținut-o ostatica in locuința sa, pana cand a reușit sa strige dupa ajutor.

Tanar filmat in timp ce trage cu pistolul in plina strada, in Reșița. Politistii s-au autosesizat

17:45, 25.03.2024 - Un tanar de 20 de ani s-a filmat in timp ce tragea focuri de arma pe o strada din municipiul Reșița, județul Caraș-Severin. Ulterior, acesta a postat videoclipul online, iar polițiștii au deschis o ancheta.

Sorinel Copilul de Aur, sechestrat si obligat sa cante pana la epuizare! Cum a reusit sa scape?

11:06, 15.03.2024 - Sorinel Copilul de Aur a trait clipe de comsar la o nunta in Craiova. Manelistul a fost sechestrat timp de 12 ore și obligat sa cante pana la epuizare. La eveniment a fost invitat și Nicolae Guța. Petrecaretii, cu cutitele la brau Chiar daca, initial, fusese „angajat” sa presteze numai pentru cateva…

Un motociclist a murit dupa ce s-a ciocnit de un utilaj care lucra la canalizare. Ce au descoperit polițiștii

09:10, 23.02.2024 - Tragedie duminica dupa-amiaza, pe strada Republicii din Bocșa, județul Caraș-Severin, unde un motociclist a murit in urma unui accident. „Din primele cercetari s-a stabilit ca in timp ce un barbat de 48 de ani din județul Timiș conducea un utilaj ce nu avea montate placuțe cu numere de inmatriculare…


Ce parere ai despre aceasta stire?