Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Două bombe, doi bătrâni şi o tragedie. Poveste demnă de un scenariu de Kusturica

Publicat:

Barbatul detinea doua proiectile: dintr-unul a improvizat un tasator pentru pamant, pe care l-a folosit 40 de ani. A doua bomba a imprumutat-o unui vecin, care voia sa-si faca propria unealta. In timpul prelucrarii, proiectilul a explodat rezultand un mort si doi raniti.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Poveste demna de Hollywood: Un veteran de razboi și-a gasit dragostea la 100 de ani și se va casatori

02:05, 09.05.2024 - La varsta de 100 de ani, un veteran de razboi, Harold Terens, și-a gasit dragostea și se va casatori cu Jeanne Swerlin, in varsta de 96 de ani, in Franța. Ceremonia coincide cu aniversarea a 80 de ani de la debarcarea aliaților in Normandia, oteaza Mediafax.

Zelenski: Rușii au lansat 3.000 de bombe asupra Ucrainei in martie

17:55, 03.04.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, susține ca luna trecuta rușii au lansat 3.000 de bombe asupra Ucrainei. De asemenea, Ucraina a fost atacata cu 1.000 de drone și rachete. Liderul ucrainean a incercat astfel sa arate amploarea atacurilor rusești.

TRAGEDIE Și-a pus capat zilelor folosind arma din dotare

11:46, 20.03.2024 - Barbatul, in varsta de 39 de ani, era politist in cadrul Biroului Rutier Roman, fiind in timpul serviciului The post TRAGEDIE Și-a pus capat zilelor folosind arma din dotare first appeared on Informatia Zilei .

Poveste de viața demna de scenariul unui film! O romanca adoptata in Italia și-a regasit mama biologica dupa 15 de ani! Reacția emoționanta a femeii: ”Era saraca” / FOTO

14:05, 13.03.2024 - O romanca traiește o poveste de viața demna de scenariul unui film! Tanara și-a intalnit mama biologica dupa 25 de ani de existența, timp in care a fost adoptata de o familie din Italia. Romanca a avut de parcurs un drum lung pana a reușit sa iși reinalneasca mama! Iata ce s-a intamplat!

TRAGEDIE IN ILLINOIS Cinci morți in accidentul autobuzului școlar

11:00, 12.03.2024 - Comunitatea școlara a fost profund afectata de aceasta tragedie, iar cursurile au fost suspendate pentru a oferi suport emoțional elevilor și personalului școlar The post TRAGEDIE IN ILLINOIS Cinci morți in accidentul autobuzului școlar first appeared on Informatia Zilei .

Lupta unei femei cu deciziile soțului și consecințele devastatoare: a convins-o sa ramana insarcinata, iar ceea ce a urmat e o poveste demna de film

01:40, 06.03.2024 - Timp de aproape 10 ani, eu și soțul meu am dus o viața buna. Nu eram bogați, dar aveam intotdeauna suficient și ne distram foarte mult. El este american și ne-am cunoscut in timpul vacanței sale de lucru in Noua Zeelanda, țara mea de origine. Ne-am ințeles imediat. In 3 luni, locuiam impreuna, eram…

TRAGEDIE IN LUMEA VOLEIULUI Ruxandra Dumitrescu a incetat din viața

10:30, 05.03.2024 - Moartea sa a lasat o adanca durere in comunitatea sportiva și a fost marcata de un omagiu solemn din partea celor care au cunoscut-o și au admirat-o. The post TRAGEDIE IN LUMEA VOLEIULUI Ruxandra Dumitrescu a incetat din viața first appeared on Informatia Zilei .

Tragedie in Germania! Un azil de batrani a luat foc. Patru morți și 21 de raniți

19:55, 04.03.2024 - Patru persoane au murit și cel puțin 21 au fost ranite dupa ce un incendiu a izbucnit in cursul nopții de duminica spre luni la un azil de batrani din vestul Germaniei. Cauza incendiului este inca in curs de investigare, noteaza Euronews. Incidentul – relatat pentru prima data de agenția de presa germana…


Ce parere ai despre aceasta stire?